Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

ΟΧΙ από την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ για εγκατάσταση ανεμογεννητριών στους ΔΕΛΦΟΥΣ

 




5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η εγκατάσταση ανεμογεννητριών στους ΔΕΛΦΟΥΣ υπογράφηκε από τον υπουργό της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη ΥΠΟΥΛΑ μέσα στις μέρες των Χριστουγέννων ο οποίος μετά απ την υπογραφή αυτή , αναβαθμίστηκε σε υπουργό εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων.
Η ΥΠΟΥΛΗ αυτή σύμβαση έγινε ένα μήνα μετά την εξαγγελία κατασκευής ενός τουριστικού παραθεριστικού κέντρου στην ίδια περιοχή που θα απασχολεί 1400 εργαζόμενους !! , δηλαδή όσους και ο Μυτιληναίος σε όλες τις μονάδες του.
Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του και ειδικότερα η ΔΕΣΦΙΝΑ στην οποία όλος ο νομός εναποθέτει την ελπίδα του , για πραγματική ΑΝΑΠΤΥΞΗ και έξοδο απ την ΜΙΖΕΡΙΑ !

Ανώνυμος είπε...

Πως είπε το Υπουργείο Πολιτισμού να βάφετε τις ανεμογεννήτριες πράσινες στα νησιά να μην προκαλούν;

Προτείνω αυτές που θα είναι ΦΑΤΣΑ ΦΟΡΑ στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών να έχουν πυλώνα τύπου ΔΩΡΙΚΟΥ ΚΙΟΝΑ και αν γίνεται να μπουν σε διάταξη όπως ο Ναός της Προναίας Αθηνάς. Έτσι για να κρατάμε ζωντανή τη μνήμη ...

Ανώνυμος είπε...

Ο λόγος της λεηλασίας της φύσης δεν είναι και ο κύριος λόγος να αποτραπεί η Γερμανική λαίλαπα των ανεμογεννητριών για τις οποιες χρηματοδοτείται αφειδώς η κυβέρνηση Μητσοτάκη .Στην περίπτωση των Δελφών είναι η τροχοπέδη για την πραγματική ανάπτυξη της περιοχής απ τον τουρισμό . Το οφείλουμε στα παιδιά μας.

Ανώνυμος είπε...

Έχει κάποιος το ΑΔΑ της απόφασης ;

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Φωκίδας ;
Περιμένουμε κάποια ανακοίνωση σχετικά με το θέμα .