Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Τα οδικά έργα ευθύνης ΠΣτΕ στην Φωκίδα - Δελτίο τύπου

 

Περιφερειάρχης Φ.Σπανός

κόμβος Μαλαμάτων

κόμβος Τριταίας



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φανηκες Φάνη πες μας πως κατάλαβες ότι η περιοχή της Τριταίας χρειάζεται κόμβο και έτρεξε να το κάμεις αμέσως. Έχει πολύ κίνηση μην γινει κανένα ατύχημα σκέφτηκες

Ανώνυμος είπε...

Είναι ντροπή και του Σπανού αλλά πολύ περισσότερο των κυρίων Μπούγα Δελμούζου και Ταγκαλή. Αντί να φτιαχτεί κόμβος στην Ηρώων για μία μεγαλοπρεπή είσοδο του Δήμου Δελφών στο λιμάνι τους, με υπόγεια διάβαση που θα στήριζε την προοπτική της ανάπτυξης όλου του Δήμου Δελφών, εκεί που μπορεί να δώσει δουλειά σέ όλους τους άνεργους και να γυρίσουν πίσω και τα παιδιά μας που βολοδέρνω στις μεγαλουπόλεις, φτιάχνουν έργα με πολύτιμους πόρους για χατήρι συγκεκριμένων ιδιωτικών συμφερόντων που δεν πρόκειται να προσφέρουν καμία νέα θέση εργασίας. Αντίθετα αν μετατρέψουν όλη την παραλία σε βωξιτικό λιμάνι θα διώξουν και τους φορτηγατζήδες που το προσπαθούν εδώ και χρόνια και θα διαγράψουμε μία και καλή κάθε προοπτική για τουρισμό. Αίσχος και ντροπή σας. Είστε το όνειδος της ιστορίας των Δελφών. Εάν δεν μπορέσετε άμεσα να μας εξηγήσετε πιό αναπτυξιακό όραμα για το κοινό συμφέρον εξυπηρετεί αυτό το έργο σας, είναι προφανές για εμένα τουλάχιστον ότι είστε διεφθαρμένοι. Διαψεύστε με. Είστε όλοι επαρκώς σπουδαγμένοι για να μην μπορείτε.

Ανώνυμος είπε...

τον κόμβο λαιμητόμο στην Ιτεα δεν τον ξέρετε... κ. Δελμουζο Ταγκαλη Μπουγα Τσατσαρωνη???
Τι στο διαολο κανετε, πως περναει η ωρα σας με τι ασχοληστε περα απο το Facebook?
Εγω θυμαμαι αλλους αυτοδιοικητικούς να οργωνουν το νομο με εργα.
Εσεις εχετε 5 χρονια με το γιο της ντορας και συνέχεια με το υποκατάστατο που μας αφησε για περιφερειαρχη να καθεστε στις καρεκλες σας να βγαζετε φωτογραφιες και να παρουσιάζετε για εργα την καθημερινοτητα.
Αλλα δεν φταιτε εσεις ...τα ζωα που σας ψήφισαν φταινε.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΟΜΒΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΑΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΣ ΒΩΞΙΤΕΣ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ. Α. ΞΕΧΑΣΑ, ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΑΣ .ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εδώ στους Δελφούς για το Λαρνάκι η Μενδώνη μας έλεγε το 2011 ότι δεν την νοιάζει ούτε η οικονομία ούτε η υγεία των κατοίκων της περιοχής παρά μόνο η προστασία όσων είναι υπο την προστασία της αρχαιολογικής νομοθεσίας. Να την ρωτήσουμε πώς ακριβώς το κατάφερε με το να σκυλιάσει για να δώσει το ΚΑΣ έγκριση για να συνεχίσουν να λειτουργούν οι παράνομες εγκαταστάσεις βωξίτη στην καρδιά του Δελφικού Τοπίου που προστατεύεται απο την αρχαιολογική νομοθεσία; Εδώ Σπανός Μπούγας Δελμούζος και Ταγκαλής υποστηρίζουν ότι με το έργο στην Τριταία θα φέρουν ανάπτυξη ενώ στην πραγματικότητα θα δώσουν στην Δελφοί Δίστομο την δυνατότητα να φορτώνει ακόμα περισσότερα καράβια με βωξίτη και να απολύσει δεκάδες οδηγούς φορτηγών που το έχει προσπαθήσει τόσες φορές μέχρι σήμερα. Να τους ρωτήσουμε πώς ακριβώς θα έρθει η ανάπτυξη; Μπούγας Δελμούζος και Ταγκαλής υποστηρίζουν ότι θα φέρουν τουριστική ανάπτυξη χωρίς να φτιάχνουν κανένα έργο για την τουριστική ανάπτυξη. Να τους ρωτήσουμε πως θα το καταφέρουν αυτό δίνοντας άδειες γαι αιολικά και φωτοβολταικά και για μεταλλειτκές εγκαταστάσεις στο κατάκεντρο του Δελφικού Τοπίου; Να ρωτήσουμε Σπανό Μπούγα Δελμούζο και Ταγκαλή πόσος είναι ο συγκοινωνιακός φόρτος του χωριού της Τριταίας των δύο τριών μόνιμων κατοίκων που θα εξυπηρετήσει ο οδικός κόμβος των 900.000 ευρώ που φτιάχνουν (άλλοι υπογράφουν άλλοι ευλογάνε)για να μην ισχυρίζονται κάποιοι ότι απλά έχουν χρηματιστεί ή έχουν πάρει κάποιο άλλο βρώμικο αντίτιμο για να εξυπηρετήσουν αποκλειστικά και μόνο την αύξηση των κερδών μιάς και μοναδικής εταιρίας Δελφοί Δίστομο του Ομίλου Μυτιληναίου; Αν ο Έλον Μάσκ απαιτούσε απαντήσεις απο Μενδώνη Μπούγας Δελμούζος και Ταγκαλής Μπακογιάννη και όλους όσους έχουν ευθύνη για την σημερινή κατάσταση της περιοχής σε αυτά τα ερωτήματα,θα προσλάμβανε έστω και έναν απο αυτούς για να μαζεύει τα αποτσίγαρα στα πάρκινγκ των εταιριών του; Ας προβληματιστούν κατεπειγόντως οι κάτοικοι Φωκίδας και Δελφών ποιόν εξακολουθούν να υποστηρίζουν και ποιόν πρέπει να αρχίσουν να τον πιέζουν μέχρι να παραιτηθεί αν δεν αλλάξει στάση, διότι όπως πολύ καλά πάνε μπροστά οι δουλειές του Μάσκ για τους λόγους που εξετάζει αυτούς που θα δουλέψουν για τα συμφέροντά του , για τους ίδιους λόγους πάει κατά διαόλου και σύντομα δεν θα έχει γυρισμό η Φωκίδα και οι Δελφοί.