Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Θα είναι η Γεωργία Καπαρέλη-Χαρίτου η νέα Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Δελφών;



Η ιστορία δείχνει να επαναλαμβάνεται για την κυρία Γεωργία Καπαρέλη καθώς όπως στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο επί Δημαρχίας Παναγιωτόπουλου, είχαμε την διαγραφή του τότε εκλεγμένου Δημοτικού Συμβούλου Ιτέας Αριστείδη Παπαλάιου, αυτήν την φορά έχουμε τον Ανδρέα Παναγιωτόπουλο ο οποίος είναι κοντά στην συμπλήρωση των απαιτούμενων απουσιών, ώστε να υπάρξει εκ νέου διαγραφή με την κυρία Καπαρέλη να είναι ξανά η πρώτη επιλαχούσα.

Να θυμίσουμε πως η κυρία Καπαρέλη είναι  Eκπαιδευτικός Α/θμιας Εκπ/ση -Διευθύντρια Δημοτικού Σχολείου Γαλαξιδίου με σπουδές και στο Σ.Δ.Ο. Τμήμα Εμπορίας & Διαφήμισης - Α.T.E.I. Λαμίας (Παράρτημα Άμφισσας) 




7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κατόπιν ενεργειών Του...

Ανώνυμος είπε...

επιλαχούσα όχι επιλαχόντα.

Ανώνυμος είπε...

Θα μου επιτρέψετε να πώ ότι η Κυρία Καπαρέλη έχει ορθό και μετριοπαθή λόγο, που αναπτύσει πάντα με επιχειρήματα και θεωρώ ότι θα είναι κέρδος η συμμετοχή της στο Δημοτικό Συμβούλιο Δελφών. Άλλωστε αν δεν απατώμαι έμεινε εκτός λόγω συνδυασμών του εκλογικού αποτελέσματος.

Ανώνυμος είπε...

Το άλλο με τον ΤΟΤΟ το ξέρετε?

Ανώνυμος είπε...

Ο νυστικος καρβέλια ονειρεύεται

Ανώνυμος είπε...

Η κυρία Καπαρέλη θα ήταν πραγματικά τύχη εάν εκπροσωπήσει τη Δημοτική Ενότητα Ιτέας.
Αξιόλογος και αυτοδημιούργητος άνθρωπος.

Ανώνυμος είπε...

4 Σεπτεμβρίου 2020 - 1:50 π.μ. Από βγάζεις αυτό το συμπέρασμα? Γιατί η μέχρι τώρα πορεία της κρίνεται από ελάχιστη εως ανεπαρκείς. Προφανώς δεν έχεις παρακολουθήσει κανένα συμβούλιο στα οποία συμμετήχε.Ας ασχοληθεί η κυρία με την εργασία της από ότι διαβάζω ειναι εκπαιδευτικός. Για το αξιόλογη ή όχι δεν θα το σχολιάσω για το αυτοδημιούργητη κόψτε κάτι μικρός ο τόπος όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας.
Ένας που αναγκάστηκε να φύγει από τον τόπο του εξαιτίας "Αξιολόγων και αυτοδημιούργητων ανθρώπων".