Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Ανακοίνωση του Λ.Τ Ν.Φωκίδας



Την Παρασκευή 8/5/20 πραγματοποιήθηκε συνάντηση των καταστηματαρχών του παραλιακού μετώπου στα πλαίσια της συνεργασίας τους με το Λιμενικό Ταμείο Ν. Φωκίδας.

Στη συζήτηση τέθηκαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν συνολικά τους επιχειρηματίες, καθώς και ενημέρωση για τα θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας του Λιμενικού Ταμείου.

Τα όσα προέκυψαν θα συζητηθούν στην ερχόμενη συνεδρίαση της Λιμενικής Επιτροπής.

Εκ του Λιμενικού Ταμείου Ν. Φωκίδας

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Λαος μας λεει: η καλή μερα απο το πρωι φαινεται.....
Η καινουργια προεδρος,στην αρχη, δειχνει και ενδιαφερον, και θελησει,στο δυσκολο εργο( που αφησαν οι προοιγουμενοι προεδροι) του Λιμενικου ταμειου Ιτεας.
Για να δουμε!

Ανώνυμος είπε...

με το μοστρα τι γινετε? ρημαξε ωραια εικονα

Ανώνυμος είπε...

Έχει πολλές ωραίες εικόνες η παραλία μας. ΜΩΛΟΣ, ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ, ΣΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ. Ολα πανεμορφα.

Ανώνυμος είπε...

Πέρασαν κι άλλοι από το μαγαζί της μαρίνας Ιτέας πρόεδροι και σύμβουλοι, τα αυγά δεν τα έσπασαν όμως και πήγαν με το ρεύμα που φυσά από δυτικά και έτσι πορεύτηκαν. Ριζική αλλαγή νοοτροπίας, δράσεων,έργων ανάπτυξης,πρωτοβουλιών και αποφάσεων δεν είδαμε

Ανώνυμος είπε...

Έχετε αφήσει το κόσμημα του παραλιακού μας μετώπου, τον καινούργιο πεζόδρομο να διαλύεται σιγά-σιγά. Επανατοποθετείστε τις πλάκες που έχουν ξεκολλήσει, φροντίσετε το φωτισμό υψηλό και χαμηλό και την φύτευση. Είναι ντροπή...

Ανώνυμος είπε...

Να κατεδαφιστεί άμεσα ο αυθαίρετος και απαράδεκτος " μπούφος" της παραλίας,να ανοίξει ο ορίζοντας στη θάλασσα και στα νησάκια και να παραμείνει το μοναδικό νόμιμο κτίσμα που είναι τα ΔΗΜΟΣΙΑ αφοδευτήρια. Αν δεν γίνει τώρα που είναι ανοίκιαστο θα τό φάμε στη μούρη πάλι και θα μας φταίνε οι "παράγκες" των άλλων!