Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Γαλαξίδι : Είναι επικίνδυνη η Γέφυρα στην είσοδο της πόλης ;


Είσοδος Γαλαξιδίου από γέφυρα. Η εμφανής διάβρωση (οξείδωση ) του φέροντος οπλισμού έχει ως αποτέλεσμα να πέφτουν κομμάτια σκυροδέματος στο δρόμο.



 Επειδή απ εκεί εκτός από αυτοκίνητα περνάνε και τα παιδιά μας που πηγαίνουν στο Γυμνάσιο-Λύκειο.... ουέ κι αλίμονο να συμβεί κάποιο ατύχημα σε περαστικό, προ χθες παραλίγο να έπεφτε στο κεφάλι της κα Ν.Θ.Μ. Ενημερώθηκε ο καθ' ύλην αρμόδιος "τοπικός άρχων" κ. ΜΗΝΑΣ Γεώργιος, ο οποίος μου γνώρισε ότι έχει ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές εγγράφως προ 2ετιας και ακόμα περιμένει....Πρότεινα κλείσιμο του δρόμου μέχρι να αποκατασταθεί....τι πιο απλό? Αναμένω τις δικές τους ενέργειες.
Υ.Γ. Αν υπάρχει κανείς εισαγγελέας και διαβάσει την ανάρτηση ας κινηθεί δέοντος και άμεσα.
Nikos Stantzouris









Αντίστοιχα η είσοδος της Άμφισσας και της Ιτέας....






1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ειναι αδικεολογιτω αυτό για το γαλαξιδι... Ενα τουριστικο μερος και η εισοδος να ειναι στα μαυρα της τα χάλια... Σκουπιδότοπος για καθε επισκέπτη για μια ωραια φωτογραφια αναμνήστικη.. Οσο για την επικυνδηνοτιτα ασχολίαστο... Ντροπη σε αυτου που το παιζανε εξουσία τοσα χρονια.... Αλλα ολοι κοιτάνε την μάσα... Τουλάχιστον έστω και τωρα να επισκευαστει η γεφυρα.. Να φωτιστει για να ξερει ο επισκέπτης τι ειναι.. Να βαλουν γκαζόν κατω απο την γεφυρα... Να περιποίηθουν τα δέντρα και στη τελικη να βάλουν γκαζον απο ακρη σε ακρη δεξια και αριστερά... Και μετα το αποτέλεσμα θα ειναι απίστευτο και για τους ντόπιους και για τους επισκέπτες