Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Aναφορά στον Άρειο Πάγο κατά του δημάρχου Δελφών και του αντιεισαγγελέα Άμφισσας

Aναφορά στον Άρειο Πάγο κατά του δημάρχου Δελφών και του αντιεισαγγελέα Άμφισσας


Αναφορά - καταγγελία στον Άρειο Πάγο κατά του δημάρχου Δελφών Αθανάσιου Παναγιωτόπουλου, κατά του αντιεισαγγελέα Άμφισσας Γεωργίου Βελέτσου - Παπαστεργίου  αλλά και κατά του αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κατέθεσε το Πανελλήνιο Κέντρο Οικολογικών ερευνών, σύμφωνα με Δελτίο Τύπου που δημοσίευσε.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που δημοσιεύει το ΠΑΚΟΕ, ζητάει από την πρόεδρο του Αρείου Πάγου, την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αλλά και τον πρόεδρο του Τριμελούς Συμβουλίου Επιθεώρησης τη διερεύνηση υπόθεσης που αφορά περιβαντολλογικό έγκλημα στην ευρύτερη περιοχή των Δελφών. 

Πρόκειται μεταξύ άλλων για βοθρολύματα που λυμαίνουν περιοχή αρχαιολογικής ζώνης των Δελφών αλλά και για αναλύσεις νερού ανθρώπινης κατανάλωσης το οποίο βρέθηκε έπειτα από αναλύσεις ακατάλληλο για πόση. Παράλληλα προσκομίζονται και στοιχεία για μόλυνση των θαλασσών της Φωκίδας (Γαλαξίδι, Ιτέα).

Πληρεξούσιους δικηγόρους για την υπόθεση αυτή το ΠΑΚΟΕ ορίζει τον γνωστό και έγκριτο νομικό Νίκο Διαλυνά και τον Ηλία Αλεξάνδρου. 


Ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς
Ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς


Πατήστε πάνω στο έγγραφο για να διαβάσετε όλη την αναφορά από το website του ΠΑΚΟΕΠατήστε πάνω στο έγγραφο για να διαβάσετε: http://www.zougla.gr/perivallon/article/anafora-ston-ario-pago-kata-tou-dimarxou-delfon-ke-tou-antisagelea-amfisas

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε προσπάθησες να συγκαλύψεις τις ατασθαλίες των προκατόχων σου και έγινες συνένοχος χωρίς λόγο.
Λάθος μεγάλο η μήνυση που έκανες στο ΠΑΚΟΕ. Ποιος σε συμβούλευσε;
Έστω και τώρα απέδωσε τις ευθύνες σ' αυτούς που πραγματικά τις έχουν.
Αν αποδειχθεί ότι έχει δίκιο το ΠΑΚΟΕ, που εγώ το πιστεύω, μη διστάσεις να ζητήσεις συγγνώμη και να αποδώσεις τις ευθύνες σ' αυτούς που πραγματικά τις έχουν.
Είσαι νέος και είναι κρίμα να θυσιαστείς συγκαλύπτοντας τις αμέτρητες παρανομίες των προκατόχων σου.
Άνοιξε τις λαμογιές και απέδωσε τις ευθύνες σ' αυτούς που τις έχουν.
Μόνο πολιτική ζημιά δεν θα έχεις. Ο λαός θα αναγνωρίσει και εκτιμήσει μια τέτοια προσπάθεια.