Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Αφιερωμένο στους υπευθύνους (φωτό αναγνώστη)















eus
*Ξέρω ξέρω..υπεύθυνος είναι ο αέρας της χθεσινής νύχτας

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ MASTER PLAN ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ

Ανώνυμος είπε...

...τα τρακτέρ του Κορινθιακού θα περάσανε...
---γηϊνοανέβατος---

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΗ ΩΡΑ ΕΒΓΑΖΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ?

Ανώνυμος είπε...

αγαπητέ κύριε , για να μη σε αποκαλέσω με την πραγματική σου ιδιότητα αν μπορούσα να σηκώσω έστω και ένα θα το έκανα..αλλά σε προκαλώ να δεις πόσοι απ τους υπεύθυνους χρειάζονται για να τα σηκώσουν...
Η έννοια της παρατήρησης και της φωτό δεν είναι αυτή που εσύ νομίζεις. Αλλά να αναδειχθεί το πρόβλημα της εγκατάλειψης.
Με το ίδιο σκεπτικό θα μούλεγες να βάψω και τα σκουριασμένα κάγκελα στην αποβάθρα που μόλις είχα προσπεράσει πριν βγάλω τις φωτογραφίες.
Η έννοια της παρατήρησης έγκειται στο ότι αυτά τα κάγκελα πρέπει να είναι όλα μαζί αποθηκευμένα κάπου και όχι σε παράταξη και να χρησιμοποιούνται όταν πρέπει .

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΓΑ ...ΞΥΓΚΙ.ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΑΕΡΑ ΟΡΘΙΑ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΟΥΝ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕ,ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ.ΕΙΠΑΜΕ....ΒΑΛΤΕ ΕΝΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΟΤΑΝ ΦΥΣΑΕΙ ΚΑΙ ΞΕΦΥΣΑΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι κάποιος να φρόντισε να τα ρίξει κάτω . Φυσικά αυτό δεν λύνει την ουσία που είναι η αποθήκευση αυτών των φραχτών και η χρήση τους όπου και όταν χρειάζεται.Το πρόβλημα στην χώρα είναι πως δεν κάνει ο καθένας την δουλειά που πρέπει. Όμως , πάντα η καλοπροαίρετη κριτική είναι καλοδεχούμενη και οι έχοντες την ευθύνη τήρησης της τάξης πρέπει να επιζητούν την ανιδιοτελή κριτική κάποιων ανθρώπων . Δεν είναι κακό να μαθαίνουμε από τα λάθη μας , η από τις υποδείξεις κάποιων με εμπειρία ζωής εκτός Ελλάδος εκεί που η οργάνωση η ευνομία και η τήρηση της τάξης , αποτελούν πρωταρχικής σημασίας κοινωνικό στόχο.