Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Αποκριές Ιτέα 2016, «ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ στο Λιμάνι» (ΦΩΤΟ) Η Έναρξη!

 
Με επιτυχία  άνοιξε το τριώδιο η Ιτέα χθες Κυριακή 21/2.
Κέφι, νέες ιδέες και πλήθος κόσμου ήταν εκεί σε μία πραγματικά όμορφη βραδιά που έκλεισε ονειρικά με την συναυλία του Δ. Μπάση στο γηροκομείο μας. Καλή συνέχεια !

















































φωτο Β. Κοντογιώργος +φίλοι

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο σε ολους μονο ατυχεστατη η επιλογη του χωρου Αφησαμε την ωραια παραλια για να βλεπουμε τα ντουβαρια χωρις δυνατοτητα να μπορει να κατσει καποιος τα δε πυροτεχνηματα πανε χαμενα ξελεμιαστηκαμε να κοιταμε καθετα.Ποιον οφελει η μετακινηση αυτη ?ειπαμε Ευροπη αλλα οχι κι ετσι

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΘΗΣΑΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΚΑΘΕΚΤΟ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΕΝΩ ΞΕΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥ ΓΙΝΕΙ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΕ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΣΗΜΕΤΟΧΗ ΑΦΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΔΙΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΙΤΕΑΣ ΔΕΝ ΣΥΜΕΤΗΧΑΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΟΡΓΑΝΟΤΡΙΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ!!ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗ ΔΕΙΞΤΕ ΕΛΕΟΣ!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΕ??

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 10:34 μ.μ.: Δεν σε προβληματίζει το γεγονός ότι το παιχνίδι συνεχίζει ακάθεκτο; Και κάνεις λάθος. Οι μαθητές του Λυκείου συμμετέχουν. Ευτυχώς τα παιδιά που συμμετέχουν έχουν το κέφι και τη διάθεση να διασκεδάσουν καινα ξεφαντώσουν και δεν αναλώνονται σε μικρόψυχα σχόλια. Άλλωστε, αυτό είναι το έπαθλο του παιχνιδιού για όποιον ενδιαφέρεται, να περάσει καλά. Αν πάλι αισθάνεσαι αδικημένος, πρότεινε στη μανούλα σου να συμμετέχει και αυτή εθελοντικά και να αφιερώσει ατέλειωτες ώρες και να σπαζοκεφαλιάσει, μήπως καταφέρεις και νικήσεις, αφού έχεις αυτή την άποψη για τα αποτελέσματα.Καλές απόκριες και καλή διασκέδαση, σε όσους "μπορούν".

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΛΑΘΟΣ ΛΑΘΟΣ ΔΙΟΤΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΕΤΑΣΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΩΣΤΟ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΝΤΕ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ 12:53 μ.μ. ξέρεις και το τραγελαφικοί; Μεγάλη μόρφωση, άλλωστε... φαίνεται. Όπως και το ότι δεν έχεις με τι να ασχολείσαι.

Ανώνυμος είπε...

Εμένα πάλι μου φαίνεται ότι ένας απ' τους λόγους που δε συμμετέχεις, λυκειόπαιδο της επικριτικής και συκοφαντικής ρητορείας, είναι ότι δεν τα κατάφερες στο παρελθόν και ψάχνεις δικαιολογίες. Ούτε καν το όνομα της δραστηριότητας δεν ξέρεις.... ο "κρυμμένος θησαυρός" παίζεται στην Άμφισσα, στην Ιτέα λέγεται "Το μεγάλο παιχνίδι της Ιτιάς". Άσε τους άλλους να παίξουν και να χαρούν κι εσύ κάτσε να μάθεις ορθογραφία, έκφραση και τα σημεία στίξης...

Ανώνυμος είπε...

Καλα εσει που τα γραφεις χαλαρωσε ορθογραφε μου αντε!

Ανώνυμος είπε...

Ούτε το "εσύ" δε γράφεις σωστά!Τώρα καταλαβαίνω γιατί είσαι πικρόχολος! πέρναγες τις τάξεις με μέσον και νομίζεις ότι όλα γίνονται με μέσον! Το Λύκειο δεν το αξίζεις, ούτε καν το Δημοτικό! Ξεφτιλίζεις το σχολείο σου, γι'αυτό κρύψου!