Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ-ΑΜΦΙΣΣΑΙΚΟΣ Σάββατο 27/2/2016 κ Ώρα 15:00 Γήπεδο Ιτεας -ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ







Κρίσιμη είναι η “στροφή” αυτού του σαββατοκύριακου για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή της ΕΠΣ Φωκίδας. Το παιχνίδι που ξεχωρίζει αναμφίβολα είναι εκείνο της Ιτέας, που θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο ανάμεσα στους δύο πρωτοπόρους.
Στη σκιά του προβλήματος των οφειλών προς τον παλιό του προπονητή Γ. Κάντα, που ανέκυψε τις τελευταίες μέρες κι απειλεί τις φετινές προοπτικές της ομάδας του Κ. Λίβα, ο Αστέρας υποδέχεται τον Αμφισσαϊκό και με νίκη ξεκαθαρίζει σε μεγάλο βαθμό τα πράγματα στην υπόθεση πρωταθλητής. Αντίθετα, η ομάδα του Θ. Αναγνωστόπουλου επιβάλλεται με κάθε κόστος να μη γνωρίσει τουλάχιστον την ήττα, αν θέλει να εξακολουθήσει να διατηρεί βλέψεις να κόψει πρώτη το νήμα και να συμμετάσχει εκείνη στα μπαράζ ανόδου στη ΄Γ Εθνική.
Στις άλλες αναμετρήσεις η σταθερά ανταγωνιστική φέτος Ακαδημία υποδέχεται τον Απόλλωνα Ευπαλίου, που έχασε έδαφος μετά την εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα την περασμένη εβδομάδα, ενώ στο δωρικό ντέρμπι ο Δωρικός Μαλαμάτων υποδέχεται τη Γλυφάδα.
Οι διαιτητές των αγώνων
27/02/16 15:00
ΔΗΜ. ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ 94 – ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ: ΚΑΡΑΠΛΗΣ Ν.- ΧΛΕΜΠΟΓΙΑΝΝΗΣ Χ. – ΚΟΥΤΡΟΓΙΑΝΝΟΥ Ζ.
ΔΗΜ. ΙΤΕΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ – ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΣ 2006: ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ Μ. – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤ. – ΚΑΡΑΪΝΔΡΟΣ Χ.
28/02/16 15:00

http://www.amfissaface.gr


από την Διοίκηση της ομάδας:


 
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Το Δ.Σ. του Αστέρα Ιτέας καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να ενισχύσουν με την παρουσία τους στο γήπεδο την ομάδα μας και να την ωθησουν όπως μόνο αυτοί ξέρουν ώστε να την οδηγήσουν στην νίκη που θα καθορίσει κατά πολύ την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: