Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ FORUM ΔΕΛΦΩΝ

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ




Συμπολίτισσες , Συμπολίτες,

Την Παρασκευή 26/02/2016 στις 4.00 το απόγευμα συναντιόμαστε στους Δελφούς , έξω από το ξενοδοχείο του Βούζα, σε συγκέντρωση διαμαρτυρία για το Οικονομικό Forum που πραγματοποιείται στην πόλη  από 26 έως 28/02/2016.

Σε αυτό συμμετέχουν Τραπεζίτες και Εταιρίες που νέμονται τον πλούτο του λαού και ενεργοποιούνται και στην περιοχή μας  μαζί με πρώην και νυν πολιτικούς που είναι υπεύθυνοι για την ψήφιση των μνημονίων, την φτωχοποίησή μας, την ανεργία, την κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους και των δομών Υγείας.

Θεωρούμε απαράδεκτη την απόφαση του Δήμου Δελφών, που έχει προβεί σε περικοπή λειτουργικών δαπανών λόγω της οικονομικής κρίσης ,επιβαρύνοντας  τους δημότες του, να δαπανήσει το ποσό των  6.500 ευρώ, όπως αποφασίστηκε  σε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο χτεςδιότι δεν φτάνουν οι χορηγίες εταιριών της περιοχής μας και αλλοδαπών εταιρειών ποικίλων συμφερόντων  να ταίσουν όλους αυτούς που έχουν μάθει να ζουν πλουσιοπάροχα εις βάρος μας (!;)

Είναι πρόσφατες οι κινητοποιήσεις των Δημοτών του Δήμου Δελφών σχετικά με την υπεράσπιση των Δομών Υγείας της Φωκίδας, που έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα από την μνημονιακή πολιτική, όπως και οι ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου που καταδίκαζαν την πολιτική των απολύσεων και των περικοπών των μισθών και ζητούσαν τη λήψη μέτρων ασφαλείας υπερ των εργαζομένων από την εργοδότρια εταιρίαχορηγό σήμερα του οικονομικού Forum.

Στο οικονομικό Forum σχεδιάζουν, πώς θα περάσουν τα βάρη της οικονομικής κρίσης για μια ακόμη φορά στην πλάτη μας. Δικό μας καθήκον η υπεράσπιση της ζωής μας και της αξιοπρέπειάς μας.

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
Αξίζει και να Ζεις και να Αγωνίζεσαι για Αυτόν.

Δημοτική Κίνηση Πολιτών Δήμου ΔΕΛΦΩΝ
ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ.




6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Ο ΕΜΒΕΡ ΧΟΤΖΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΦΟΡΟΥΜ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟ..

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θεωρώ οτι τέτοιες δράσεις πρέπει να έχουν μαζικότητα για να έχουν και κάποιο νόημα. Ούτε 15 άτομα δεν είσασταν καλά-καλά, αυτή είναι η δύναμη και η απήχηση σας στην περιοχή;

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς ανώνυμε των 4:19 για να υπάρξει μαζικότητα θα πρέπει κάποιοι να κινηθούν, να καταλάβουν τι σημαίνουν όλα αυτά για τον Τόπο και την Ελλάδα γενικότερα και να αντιδράσουν. Δεν είναι τυχαίο ότι η χώρα έφτασε μέχρι εδώ. Προφανώς υπάρχει η άποψη ότι θα γίνει ένα θαύμα και ο Βενιζέλος, η οικογένεια Μπακογιάννη, ο Πάγκαλος, ο Αδωνις Γεωργιάδης, οι Τραπεζίτες, οι μεγαλοεπιχειρηματίες της περιοχής και όλοι οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στο Οικονομικό FORUM, το οποίο χρηματοδοτήσαμε σαν Δήμος, ΜΠΟΡΟΥΝ και ΠΡΕΠΕΙ να προγραμματίσουν το μέλλον μας. Υπάρχουν και οι υπόλοιποι που πιστεύουν ότι δεν γίνεται τίποτα. Υπάρχουν οι άλλοι που έτρεξαν να φωτογραφηθούν στο Forum τοπικοί παράγοντες και πολιτικοί. Εάν θεωρείς ότι οι δράσεις πρέπει να έχουν μαζικότητα, αντί να μετράς και μάλιστα λάθος πόσους μετείχαν έπρεπε να κινητοποιηθείς. Το μεγάλο κεφάλαιο με τους πολιτικούς των κυβερνήσεων που μας έφεραν εδώ είναι ενωμένο και αποφασισμένο να διαχειριστεί την Ελλάδα της λιτότητας και της εξαθλίωσης μέχρι το 2030. Η ενότητα η δική μας πού είναι;;;;

Ανώνυμος είπε...

To forum δεν ήταν στον Βούζα. Το forum ήταν στο Πολιτιστικό. Απο τον τόπο και την ώρα της "διαμαρτυρίας" - όλοι οι επίσημοι ειχαν περάσει νωρίτερα, η αγορά το πρωί ήταν γεμάτη κόσμο αλλα στις 4 ήταν πλέον νέκρα-, ήταν προφανές οτι η ενέργεια δεν έγινε για τους ιδεαλιστικούς/αγωνιστικούς λόγους που λες αλλα για προβολή της συγκεκριμένης παράταξης. Για αυτό και ο κόσμος δεν τσίμπησε. Αυτό σχολίασα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που πήγαν και αυτοί που δεν πήγαν ...

Έχουμε απο την μία, τα τοπικά κομματικά και δημοτικά στελέχη που έδωσαν το παρόν για να προσκυνήσουν το χρήμα και την εξουσία και να πλασαριστούν απο δίπλα, που έφεραν μάλιστα και πεσκέσι 6500 ευρώ απο χρήματα των δημοτών του Δήμου Δελφών, μήπως και δεν χορτάσουν οι τραπεζίτες την σαμπάνια και τους εξωτικούς μεζέδες.
Και έχουμε απο την άλλη, αυτούς που αντέδρασαν σε αυτά τα συνέδρια υποδούλωσης στις εταιρίες και τις τράπεζες και καλέσαν σε συγκέντρωση στον Βούζα.
Υπάρχουν όμως και αυτοί που δεν ήρθαν, οι πολλοί που ποτέ δεν ασχολούνται και κάποιοι άλλοι λαλίστατοι ψευτοαγωνιστές που εκτός απο την φυσική τους απουσία ούτε μια ανακοίνωση δεν εξέδωσαν ενάντια σε αυτούς που συνεδριάζουν ενάντια στα συμφέροντά μας.
Ολοι κρίνονται
και αυτοί που προσκυνούν
και αυτοί που αγωνίζονται
και αυτοί που λένε οτι πέρα βρέχει.

Ανώνυμος είπε...

Όσοι μασάνε δημόσιο χρήμα έχουν την δυνατότητα να διαμαρτύρονται και το πρωί που η αγορά είναι γεμάτη, την ώρα που οι άλλοι δουλεύουν,,,Πάντως καιρού...Οι υπόλοιποι είναι αναγκασμένοι να τρέχουν να προλάβουν μετά την δουλειά τους, συχνά και νηστικοί..Όσοι πάλι δεν διαθέτουν καύσιμα και όχημα, θα πρέπει να βρουν όσους διαθέτουν για να μεταβούν κάπου αλλού...Αλλά μα τι λέω ???? οι χορτάτοι δεν γνωρίζουν τα όσα γράφω , γιατί ζουν παρασιτικά, ''τρώγοντας'' τον κόπο των άλλων...