Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Με σημαντικές παρουσίες από τη Φωκίδα η ομιλία Μεϊμαράκη χθες στη Λαμία

 πηγή : http://amfissaface.gr




Την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα 5 Νοεμβρίου ο μεταβατικός Πρόεδρος της ΝΔ κι υποψήφιος για την αρχηγία του κόμματος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης

, στο πλαίσιο των περιοδειών εν όψει των εσωκομματικών εκλογών της 22ας Νοεμβρίου. Στην ομιλία Μεϊμαράκη, επιλογής που απολαμβάνει και της προτίμησης του Κων. Καραμανλή, παρόντα ήταν κι υψηλόβαθμα στελέχη της παράταξης από τη Φωκίδα, καθώς ένας-ένας οι κομματικοί παράγοντες του νομού παίρνουν θέση για το ποιο "στρατόπεδο" θα υποστηρίξουν κατά τη διαδικασία εκλογής νέου επικεφαλής στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Έτσι, στη Λαμία σήμερα μετέβησαν προκειμένου να παρακολουθήσουν την ομιλία Μεϊμαράκη η τέως Βουλευτής Φωκίδας, Ασπ. Μανδρέκα, ο Περιφερειακός Σύμβουλος της πλειοψηφίας, Στ. Κάππος κι η Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Φωκίδας, Ανθή Ματσάκη, εκφράζοντας και δια ζώσης τη στήριξή τους στην υποψηφιότητα του πρώην Προέδρου της Βουλής και πρώην Υπουργού, επιλέγοντας με τον τρόπο αυτό να παραμείνουν πιστοί στην κομματική "ορθοδοξία".


Να υπενθυμίσουμε πως σε ό,τι αφορά στη Φωκίδα με την πλευρά Τζιτζικώστα έχουν ταχθεί ήδη ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ στο νομό, Κων. Χαλιορής, ο πρώην Δήμαρχος Δελφών και Γραβιάς και νυν Δημοτικός Σύμβουλος, Θαν. Μανανάς, καθώς κι ο πρώην Δήμαρχος Ευπαλίου, Τ. Παγώνης, ενώ τον Κυρ. Μητσοτάκη φέρεται να υποστηρίζει ο τέως Βουλευτής, Γ. Μπούγας.

(Φωτο: Lamiareport.gr)
        

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οι μασουραιοι πρωτοι πρωτοι

Ανώνυμος είπε...

ΑΘΑΝΑΤΕ ΚΆΠΠΟ ΝΔ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ