Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Πολιτιστικός Σύλλογος Κέντρο Πολιτισμού και Τέχνης "Η Κίρρα"



 
Πολιτιστικός  Σύλλογος
Κέντρο Πολιτισμού και Τέχνης «Η ΚΙΡΡΑ»
ΑΓ.  ΙΩΑΝΝΟΥ  49  ΚΙΡΡΑ  ΤΚ 33200
Πρόεδρος : Ασημάκης  Μάνιος :   6945398252 
Αντιπρόεδρος:   Χρήστος  Κρομμύδας: 6932379928   
Ταμίας: Βάσω Κανιού- Γρίβα : 6975107012
Γραμματέα: Κέλλυ Σκαρίμπα  :6948062522
Μέλος: Νίκη Πολυζώη : 6977148401 


 

 

 

 

 






Στον απόηχο του τριήμερου ταξιδιού στην Κίρρα με την Πανσέληνο  οι  εντυπώσεις κι οι αναμνήσεις που έχουν  μείνει οι καλύτερες.

 

Η χαρά είναι μεγάλη όταν βλέπεις  ότι ο κόσμος  ανταποκρίνεται και αυξάνεται συνεχώς  η συμμετοχή  με αποκορύφωμα την τρίτη ημέρα εκδηλώσεων.

 

Η πρώτη βραδιά  ειδυλλιακή. Πάνω από 100 άτομα  παρακολούθησαν μαζί μας την ταινία επιλογής της  Κινηματογραφική Λέσχης Ιτέας  και χαλάρωσαν  βλέποντας την ταινία κάτω από το φως του φεγγαριού.

 

Η δεύτερη βραδιά  βρήκε την Κίρρα να τραγουδάει .

Τραγούδια  που ακούγονταν μέσα από το Σχολείο της Κίρρας , από την χορωδία της Κίρρας. Χορωδία που απαρτίζεται από 40 άτομα Κιρραίους και μη,  με μαέστρο τον Γιώργο Παπαδόπουλο και μουσικούς τον Στάθη Φλώρο και  Θεόδωρο Ανδρέου. Ο  δικός μας Στάθης Πιλάλας ως μέλος της χορωδίας  μας κι αυτός τραγούδησε  γνωστά σε όλους μας τραγούδια. Η  ζέστη αφόρητη αλλά  η προσέλευση πραγματικά μεγάλη και συγκηνητική.

 

Αποκορύφωμα η Τρίτη βραδιά.

Βραδιά της Πανσελήνου στα βραχάκια. Με τους Νίκο Παπουτσή,  Στάθη Φλώρο, Αργύρη Ιωάννου και Θοδωρή Ανδρέου στο τραγούδι - μουσική .                 Ο κόσμος  πραγματικά πάρα πολύς!!!!! Όλοι με πολύ καλή διάθεση και κέφι για χορό και τραγούδι πραγματικά μέχρι το πρωί.

 

 

 

 

 

Σας ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ! Όλους όσοι βοηθήσατε !                        Μέλη του συλλόγου , φίλοι , γνωστοί , λιγότερο γνωστοί . Όσοι βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο, όσοι παραβρέθηκαν  στις εκδηλώσεις  προσθέτοντας και τη δική τους θετική αύρα στην παρέα μας.

 

Έχοντας  αυτή τη γλυκιά αίσθηση ……

 

                                                   Σας  ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ…..

 

Τα λέμε το Σεπτέμβριο ανανεωμένοι………

Δεν υπάρχουν σχόλια: