Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Πρόωρες εκλογές - Εισηγήσεις στον ΓΑΠ να απέχει από τις εκλογές!

Πρόωρες εκλογές - Εισηγήσεις στον ΓΑΠ να απέχει από τις εκλογές!

Του προτείνουν να στηρίξει τη Φώφη, με αντάλλαγμα την επιστροφή του στο ΠΑΣΟΚ…

Ενώ η προεκλογική περίοδος έχει ουσιαστικά ανοίξει, οι ζυμώσεις και οι διεργασίες στα κόμματα βρίσκονται σε εργώδη εξέλιξη.
Μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος του ΓΑΠ, του ΚΙΔΗΣΟ, έχουν ξεκινήσει παρασκηνιακές διαβουλεύσεις και συζητήσεις με στόχο την εξεύρεση κάποιας μεταξύ τους συνεργασίας.

Αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν ότι έχει προταθεί στον Γ. Παπανδρέου να απέχει από τις ερχόμενες εκλογές, αφού έτσι κι αλλιώς δεν έχει πιθανότητες εισόδου στη Βουλή και μάλιστα κινδυνεύει με περαιτέρω γελοιοποίηση, στο βαθμό που το πιθανότερο είναι να συγκεντρώσει ποσοστά κάτω κι από 1%!

Επίσης του προτείνουν να αφήσει ελεύθερα ορισμένα στελέχη του να συμμετάσχουν στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ.
Αναφέρονται συγκεκριμένα τα ονόματα του Θ. Μωραΐτη, του Φίλ. Σαχινίδη, του Κ. Τριαντάφυλλου, του Γ. Πεταλωτή.
Αντίθετα αποκλείουν τον Μιχ. Καρχιμάκη, τον οποίο στο ΠΑΣΟΚ δεν θέλουν ούτε να τον ακούν και ιδιαίτερα απ’ τους βενιζελικούς τυχόν επιστροφή του θεωρείται casus belli!
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι σχετικές διαβουλεύσεις θεωρείται πως βρίσκονται σε καλό δρόμο και τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις.

Ως αντιπαροχή στο Γιώργο, εφόσον τελικά επιτευχθεί αυτή η συμφωνία, θα δοθεί η επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ και του ιδίου και των στελεχών που τον ακολούθησαν στο αποτυχημένο εγχείρημα του ΚΙΔΗΣΟ, μετά τις εκλογές.
Βέβαια κάτι τέτοιο θεωρείται βέβαιο ότι θα προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις απ’ τη μεριά του Βενιζέλου, ωστόσο στο επιτελείο της Φώφης Γεννηματά εκτιμούν ότι τελικά οι αντιδράσεις θα εκτονωθούν. Άλλωστε, τονίζουν, «δε γίνεται να είμαστε πάντα όμηροι των διαθέσεων του Βενιζέλου»…


newsbomb.gr/

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΩΡΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΨΕΚΑΣΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΗΣΑΤΕ.
ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΥΓΑ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ
ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ (ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΤΕ) ΤΩΝ 14 ΔΙΣ ΟΧΙ 2 ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Ανώνυμος είπε...

11 27 ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ

Ανώνυμος είπε...

2 17 ΜΑΛΛΟΝ ΦΟΒΑΣΑΙ...Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΙΚΗΣΕ

Ανώνυμος είπε...

Αγωνίζονται σήμερα, με νύχια και με δόντια Σαμαράς και Τσίπρας
να ‘’πείσουν’’ τους Έλληνες ότι κάποιος από τους ..δύο μπορεί να εφαρμόσει καλλίτερα τα σχέδια, τα προγράμματα και τις ιδέες του Γιώργου Παπανδρέου, εκείνης της εποχής ,που με την πρώτη εφαρμογή τους ,έριξαν το έλλειμμα κατά 6% του ΑΕΠ. Ναι ! Του Γιώργου Παπανδρέου, Που έσωσε την Ελλάδα από τη χρεοκοπία, που αγωνίστηκε μόνος του να λειτουργήσει η αλληλεγγύη μεταξύ των ευρωπαίων και να σωθεί η Ευρώπη. Το Γιώργο Παπανδρέου , που οι ντόπιοι υπηρέτες ξένων συμφερόντων, όλοι μαζί ‘’τακίμιασαν’’ σαν μωρές πόρνες, για να τον διώξουν και να αναλάβουν εξουσία οι απόγονοι των εφιαλτών του ‘’ΒΡΩΜΙΚΟΥ 89’’ . Ναι το Γιώργο Παπανδρέου π[ου ΑΡΝΗΘΗΚΕ να εφαρμόσει το πρόγραμμα ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ της δημόσιος περιουσίας και τον πρόδωσαν και τον ανέντρεψαν.
Σήμερα η κατάσταση είναι σχεδόν εκτός ελέγχου, και επικίνδυνα ισορροπεί πάνω στο πεινασμένο στομάχι των συνταξιούχων , των μισθωτών και των νέων κάθε ηλικίας και κάθε μόρφωσης που αγωνιούν με απελπισία για το αύριο, μετά την αποτυχημένη προσπάθεια του Αντώνη να κάνει ‘’αντιγραφή’’, όπως έκανε και ο γιός του.