Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Αυτά είναι τα νέα υπερόπλα που αναπτύσσει η Ρωσία


Παρά τις οικονομικές δυσκολίες, ο ρωσικός στρατός είναι αποφασισμένος να εκσυγχρονίσει τις δυνάμεις του      
 
ADVERTISEMENT
Η Ρωσία μπορεί να αντιμετωπίζει ακόμα προβλήματα με την οικονομία της αλλά αυτό δεν της απαγορεύει να προχωρά στον εκσυγχρονισμό του στρατού της.
Φυσικά τα προγράμματα χρειάζονται τα απαραίτητα κονδύλια για να συνεχίσουν. Ωστόσο, ανεξάρτητα από το αν θα καταφέρουν ή όχι, οι Ρωσικές ένοπλες δυνάμεις προγραμματίζουν και δουλεύουν πάνω στην ανάπτυξη μερικών εντυπωσιακών νέων όπλων.
Ας τα δούμε, λοιπόν.

ΝΕΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ

Η Ρωσία έχει αποφασίσει να περάσει άμεσα από την τέταρτη (φωτό) στην πέμπτη γενιά πυρηνοκών υποβρυχίων. Μέχρι στιγμής οι λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά οι πληροφορίες θέλουν τη Ρωσία να επιθυμεί την καλύτερη επικοινωνία μεταξύ του στόλου των υποβρυχίων της και την αξιοποίηση των ρομποτικών τεχνολογιών σε αυτά.

ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ


Μέχρι στιγμής το πρόγραμμα υπερηχητικών πυραύλων έχει σημαδευτεί από αρκετές αποτυχημένες δοκιμές. Οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας, πάντως, συνεχίζουν αποφασισμένες να λύσουν τα προβλήματα. Οι Yu-71θα μπορούν να κινούνται με ταχύτητα 7.000 μιλίων την ώρα, χωρίς οι αντίπαλοι να μπορούν να μαντεύουν εύκολα την πορεία τους. Η Ρωσία επιθυμεί οι υπερηχητικοί της πύραυλοι να έχουν δυνατότητες τοποθέτησης πυρηνικών κεφαλών, σε αντίθεση με τους αμερικανικούς υπερηχητικούς πυραύλους που είναι σχεδιασμένοι για συμβατικούς πολέμους. Επιπλέον, η χώρα δουλεύει πάνω στην ανάπτυξη των BrahMos II πυραύλων cruise (φωτό) σε συνεργασία με την Ινδία.
       
ΝΕΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ


Το PAK-DA θα χρησιμοποιεί τα συστήματα stealth ενώ θα μεταφέρει ωφέλιμο φορτίο 30 τόνων. Η Ρωσία πάντως υποχώρησε από τα αρχικά της σχέδια που ήθελαν τη δημιουργία ενός υπερηχητικού βομβαρδιστικού. Ακόμα κι έτσιθα μπορεί να προκαλεί σημαντικά πλήγματα στις αντίπαλες δυνάμεις. Το νέο αεροπλάνο θα δανίζεται τεχνολογία από το νέο μαχητικό πολεμικό της ρωσικής αεροπορίας, Sukhoi T-50 (φωτό).

Δείτε ολόκληρη τη λίστα με τα νέα όπλα εδώ

 Fortunegreece.com
Περισσότερα: Fortunegreece

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρευτείτε ρε με την Ρωσία. Μας έχετε πρήξει με τα υπερόπλα και πόσο θα τους πατήσει κάτω όλους η Ρωσία και τι γ@μ@τη που είναι η Ρωσία και πόσο δυνατή και λοιπές βλακείες. Χτυπάει κόκκινο η φτώχεια στην Ρωσία.