Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Ζητεί κατάργηση των διοδίων και το Δημοτικό Συμβούλιο Δελφών: Ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις


Θ. Παναγιωτόπουλος: «Οι δρόμοι αυτοί δεν αξίζουν διόδια. Είναι άκρως επικίνδυνοι».Π. Ταγκαλής: «Τα διόδια είναι παράλογα και δεν υπάρχουν σε κανένα άλλο ευνομούμενο κράτος».Π. Μέγκος: «Κανείς δεν ξέρει ούτε πως παραχωρούνται, ούτε που πηγαίνουν αυτά τα λεφτά »
Το θέμα των διοδίων έθεσε το δημοτικό συμβούλιο Δελφών στην προχθεσινή του συνεδρίαση με τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών του να ψηφίζει κοινό ψήφισμα για την κατάργησή τους, καθώς μειοψήφισε μόνο ο κ. Ιωσήφιδης που το έθεσε σε πολιτική βάση ζητώντας την πλήρη κατάργηση όλων των συμβάσεων παραχώρησης σε εταιρείες.

Ο Δήμαρχος Δελφών κ. Θανάσης Παναγιωτόπουλος ανοίγοντας το θέμα των διοδίων υποστήριξε ότι «το Δημοτικό Συμβούλιο Λαμίας έλαβε απόφαση και κινούμαστε στην ίδια λογική για να έχουμε κοινή γραμμή για το θέμα. Είναι ένα οδικό δίκτυο για το οποίο δεν αξίζει να πληρώνει κανείς διόδια, έστω και για τα τελευταία χιλιόμετρα που έχουν γίνει πολλά χρόνια πριν. Είναι ένα παλιό και άκρως επικίνδυνο δίκτυο», είπε. ΕΔΩ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα ποιος να σας πιστέψει;τα διόδια τα επιβάλλει το κόμμα το οποίο σας στήριξε,το κόμμα από το οποίο επιδιώξατε με κάθε τροπο προεκλογικά να του αποσπάσετε το χρήσμα και το κόμμα στο οποίο ανήκετε και ψηφίζετε και τώρα έρχεστε για τα μάτια του κόσμου να τους από δοκιμάσετε και έχετε την απαίτηση να σας πιστέψουμε,ούτε οι ειδικοί συνεργάτες σας δεν σας πιστεύουν και ας είναι του στενού σας κύκλου.