Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΙΤΕΑ... Το γαμοπίλαφο της Κρήτης στο "Ρακομελιό"


Όταν γεννιέσαι μερακλής ξέρεις να ξεχωρίζεις
γι αυτό και την παράδοση παντοτινά στηρίζεις.

Το ¨Ρακομελιό¨ τιμώντας την παράδοση της Κρήτης θα ετοιμάσει γαμοπίλαφο με την αυθεντική Χανιώτικη συνταγή ,της γιαγιάς Αγγελικής , για όλους τους μερακλήδες και τις μερακλήνες…

Η τσικουδιά θα ρέει άφθονη… υπό τον ήχο παραδοσιακής Κρητικής μουσικής.

Από την Πέμπτη 10 Απριλίου και για κάθε Πέμπτη… από τις 9:00 μμ
Παπαλεξανδρή 10 στην Ιτέα

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΗΣΤΕΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ?

Ανώνυμος είπε...

Άφησε την υποκρισία Ανώνυμε/η 10:52, απόλαυσε τη "νηστήσιμη" πίτσα σου κεκλεισμένων των θυρώνε, βουτήξου στο αιμα κ το σπερμα της τιβί σου, και άσε στους άλλους την αγωγή της ψυχής τους.
φιλικά ---Χαϊβάνι---

Ανώνυμος είπε...

@1:30 μ.μ.

Εσύ τώρα απάντησες δηλαδή; Τον/την έβγαλες υποκριτή και τέλειωσες. Ότι κάνει κηρύγματα και στο σπίτι τρώει κοψίδια. Πολύ σίγουρος/η είσαι.

Μα πολύ σιγουριά. Θα μπορούσες απλά να πεις ότι δεν ακολουθώ τη νηστεία και την Μεγάλη Πέμπτη θα φάω κρέας. Οκ σεβαστό αλλά μην βγάζεις υποκριτές όλους όσους λένε ότι είναι καιρός νηστείας.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ανώνυμε 10.52 ,
Προς δική σας ενημέρωση,
ΝΗΣΤΕΙΑ Σύμφωνα με τους ιερούς κανόνες του Κανονικού Δικαίου της Ορθόδοξης Εκκλησίας, νηστείες ονομάσθηκαν οι ημέρες κατά τις οποίες οι πιστοί οφείλουν να απέχουν από τις ηδονές του βίου και ορισμένων τροφών και ποτών.
Θα ήμουν λοιπόν πολύ χαρούμενος αν ήξερα ότι τηρείτε όλες τι αποχές που ορίζει η θρησκεία γιατί μέσα απ’ την ανωνυμία ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει.
Κλείνοντας θα σας πρότεινα να ζητήσετε από την δημοτική αρχή(η όποια άλλη αρχή θέλετε εσείς) να κλείσει όλα τα μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος ( σουβλατζίδικα, κρεοπωλεία, σουπερ μάρκετ, εστιατόρια κ.α.) γιατί πουλάμε πράγματα που δεν τα επιτρέπει η θρησκεία.
ΕΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ…
Φιλικά,
“Ρακομελιό”