Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΑΣΠΑΣΙΑ ΜΑΝΔΡΕΚΑ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ: ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΦΟΡΟ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΚΙΔΑ.


ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΘΑ ΕΞΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΑ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΙΟΑ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΤΗΣ 7ης-8-2013 ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ, ΓΡΑΒΙΑΣ, ΚΑΣΤΕΛΛΙΩΝ, ΛΙΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΟΛΑΤΑΣ.

Όπως είναι γνωστό εχθές, 30 Μαρτίου 2014, ψηφίσθηκε από εμάς, τους βουλευτές της Κυβερνητικής πλειο...ψηφίας, ενώ καταψηφίσθηκε από την αντιπολίτευση, το Πολυνομοσχέδιο για τα «Μέτρα στήριξης και ανάπτυξης της Ελληνικής Οικονομίας στο πλαίσιο εφαρμογής του Ν. 4046/2012 και άλλες διατάξεις».
Ανάμεσα στις διατάξεις του Πολυνομοσχεδίου εμπεριέχονται και διατάξεις που αυξάνουν τις απαλλαγές από τον ΕΝΦΙΑ για ακίνητα της Φωκίδας, όπως αυτές έχουν γίνει ήδη γνωστές με προηγούμενο Δελτίο Τύπου μου, το οποίο δημοσιεύθηκε στον τοπικό τύπο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ


 


5 σχόλια:

ΑΓΡΟΤΗΣ είπε...

Η ΑΣΠΑΣΙΑ, η επιτομή της απάτης απέδειξε για πολλοστή φορά την από κούνια "συμπεριφορά πορτοφολά" που ψήφισε την κατακρεούργηση των Ελλήνων και άλωσε ότι είχε μείνει όρθιο σε τούτον τον τόπο .. έχει την χυδαία μοχθηρία να τολμά να βγάζει ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ νομίζοντας ότι απευθύνεται στους ιθαγενείς της Μποτζουάνα !!!
ΑΣΠΑΣΙΑ ..ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ... (Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ)...
Ρε χυδαία δοσιλογική απάτη ..ρε αίσχος ...εδώ έφτασαν οι κολλητοί σου που "μπεκροπινατε" καφέδες τις ημέρες της ανεμελιάς σας ...σήμερα που τους κατάκλεψες με τον νόμο που ψήφισες για το φωτοβολταϊκά καί αθέτησες μονομερώς τα συμβόλαια ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΦΤΥΣΟΥΝ!!! ΠΑΝΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΣΠΑ ΜΟΥ ....και πρόσεξε μια λεπτομέρεια πολύ σοβαρή για σένα .
ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ξέρουν οτι έχεις για ποινικα αδικήματα ασυλία και γιαυτό θα σου κάνουν αγωγή προσωπικά σε σένα και ασφαλιστικά μέτρα στην περιουσία σου!!!! ΑΓΩΓΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ Και αυτή είναι η ΑΡΧΗ ΑΣΠΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ!!!!
ΣΣ:ΠΡΟΣ ΚΑΡΤΕΡΙΑ ... ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.. ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ...
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ΟΙ ΑΛΛΟΤΕ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΑΣΠΑΣ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ (ΟΠΟΥ ΦΥΣΑ Ο ΑΝΕΜΟΣ) και εχουν φωτοβολταικα ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑ ΩΣ ΜΙΑ/ΕΝΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΙΤΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΔΕΣ ΚΑΙ επέφεραν περιουσιακή ζημία τους. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΙΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΠΙΕΙ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ Η ΑΣΠΑ... ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΜΕΡΕΣ

ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ είπε...

Τελικά Ασπασία πρέπει να είσαι πολύ fan των εκπτώσεων! Πρώτα ψηφίζεις ακρίβεια (Ναι σε όλα) και μετά πέφτεις μαχόμενοι στο παζάρι των εκπτώσεων. Να έχεις υπόψη σου ότι εκπτώσεις δεν είναι μόνο ποσοστιαίες αλλά και συγχωνευμένες. Όπως λεμέ 2 σε 1. Μπορείς λοιπόν να συγχωνεύσεις αρκετούς φόρους λόγω φορολογικού πλεονάσματος και να μας τον παρουσιάσεις σε έναν για να μην έχουμε πολλούς λογαριασμούς και χάνουμε την μπάλα. Δυστυχώς κάθε μέρα που περνάει εκτίθεσαι όπως και οι υπόλοιποι πολιτικοί συνάδελφοί σου. ΚΑΤΑΝΤΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΠΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΥΜΗΘΥΚΕΣ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ?
ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ.
ΝΤΡΟΠΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΠΑΣΙΑ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ΞΑΝΑ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ !!! ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ??? ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ΚΑΒΟΝΤΑΣ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ {τζαμπα βενζινη , ο λαος σε ψηφισε να εισαι στην βουλη και να δινεις την μαχη σου κι οχι να εισαι στην παραλια της Ιτεας } ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΠΕΡΑΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΡΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "ΤΟ ΜΠΑΡ ΤΩΝ ΒΟΛΕΥΤΩΝ" ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ !!! ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΠΑΣΙΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΠΕΒΑΛΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΑ ΑΓΝΟΟΥΣΕΣ. ΑΓΡΙΕΨΑΝ Η ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΡΙΕΨΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΦΤΑΣΕΙΣ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ; ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.