Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΙΡΡΑ: Συγκέντρωση σήμερα για τον καθαρισμό αρχαιολογικού χώρου


Ο Γαλαξίας fm 92,1 κατόπιν καταγγελίας, παίρνει την πρωτοβουλία και καλεί όποιον δημότη και πολίτη ενδιαφέρεται να παραβρεθεί το Σάββατο και ώρα 12:00 ,το Μεσημέρι, στο Γραφείο της Τοπικής Κοινότητας Κίρρας για σύσταση Εθελοντικής Ομάδας για τον Καθαρισμό του αρχαιολογικού Χώρου «Νεώριο» επί της Κίρρας (δίπλα στον χώρο που πραγματοποιήθηκε η εμποροπανήγυρις με το Παζάρι δίπλα στο δημοτικό σχολείο Κίρρας).
 
Η πρωτοβουλία αυτή συντελείτε υπό την Aιγίδα της Τοπικής Κοινότητας Κίρρας και καλείτε όποιος ενδιαφερόμενος να προστρέξει για την άμεση λύση επί του θέματος. Συναισθανόμενοι το δύσκολο των οικονομικών καταστάσεων αλλά και την νέα σχολική χρονιά με το ανθυγιεινό αυτό θέαμα προ των πυλών Δημοτικού Σχολείου , κάνουμε έκκληση για ενδιαφέρον και παρουσία παντός πολίτη. Ευελπιστούμε αυτή η κίνηση να γίνει κίνηση παραδειγματισμού για Τοπικούς και άλλους Αρμόδιους Φορείς που επιβαρύνονται με τέτοιου είδους ζητήματα , υγείας , Παιδείας και Πολιτιστικής Κληρονομιάς .

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν βλέπετε ότι αφήσατε τους κάδους σκουπιδιών γεμάτους στην εμποροπανήγυρη όλο το Σ/κο και η βρώμα ήταν τρομερή? τώρα καλείτε εθελοντές για τα ξερόχορτα στον Αρχ/κό χώρο? Δεν πάτε να πνιγείτε?