Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Τρομοκρατία: περιμένουν αιματηρό χτύπημα- Αυξήθηκε η φρουρά σε 1.000 στόχους




Αναβαθμισμένο, θεαματικό, αιματηρό… είναι μόνο λίγα από τα επίθετα που χρησιμοποιούν οι αστυνομικοί για να περιγράψουν το χτύπημα για το οποίο έχουν πληροφορίες ότι επίκειται μέσα στον Σεπτέμβριο. Ήδη η αντιτρομοκρατική έχει τεθεί σε κατάσταση συναγερμού καθώς υπάρχουν σαφείς πληροφορίες και ενδείξεις για ενδεχόμενο τρομοκρατικό χτύπημα μέσα στον επόμενο μήνα
Παραδοσιακά ο Σεπτέμβριο είναι ένας μήνας αύξησης της τρομοκρατικής δράσης. Αυτή τη φορά όμως συμπίπτει με την επάνοδο της τρόικας αλλά και τη γενικότερη κοινωνική αναταραχή λόγω των μέτρων.
Οι πληροφορίες θεωρούνται αξιόπιστες και ήδη έχει δοθεί εντολή για αύξηση της φρούρησης σε 1.000 πολιτικούς και αστυνομικούς στόχους.
Πρόκειται για πρόσωπα αλλά και για εγκαταστάσεις.
Οι πληροφορίες από την αντιτρομοκρατική κάνουν λόγο για πιθανό συνδυαστικό χτύπημα. Ανοιχτά εκφράζεται μάλιστα ο φόβος ότι οι τρομοκράτες έχουν αναβαθμίσει τις επιχειρησιακές τους δυνατότητες.
Ήδη έχει παρατηρηθεί, λέει η αντιτρομοκρατική, αυξημένη κινητικότητα στους κόλπους των τρομοκρατικών οργανώσεων, ενώ φαίνεται ότι στις αύξηση της επαγρύπνησης συνέτειναν και οι ληστείες σε Βελεστίνο και Μέθανα.
Οι πληροφορίες, λέγεται προέρχονται τόσο από τις μυστικές υπηρεσίες, όσο και από υποκλοπή συνομιλιών συγκεκριμένων ατόμων.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

να κάτσουμε σπίτια μας μη μας πετύχει καμία