Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΙΤΕΑ: Νέο blog από τη νεολαία μας!

ΝΕΟλαία Ιτέας

Αυτό σίγουρα έλειπε!
Με χαρά διαβάσαμε πριν λίγες ημέρες για μία νέα ομάδα στο facebook τη Νεολαία Ιτέας.
Τώρα βλέπουμε πως προχώρησαν και σε δημιουργία ιστολογίου με το ίδιο όνομα.
Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι καλή επιτυχία!
Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να επισκεφτείτε το νέο ιστολόγιο.
Ο σκοπός τους…
ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΤΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ
Αυτό σκεφτήκαμε για να γράψουμε ως επικεφαλίδα στο πρώτο άρθρο μας. Είμαστε μια ομάδα μαθητών που δεν ασπαζόμαστε ούτε συμφέροντα ούτε προσπαθούμε να αναδείξουμε πρόσωπα ή να εκμεταλλευτούμε καταστάσεις. Είμαστε απλοί καθημερινοί μαθητές που προτιμούμε να μείνουμε για αρχή στην ανωνυμία για να μην υπάρξουν αντιδράσεις για ποικίλους λόγους.
Στόχος μας είναι ένας. Να συνεργαστούμε όσο πιο καλά μπορούμε με τους Ιτιώτες, να διαφημίζουμε και να προσφέρουμε βοήθεια σε διάφορες εκδηλώσεις καθώς και να ενημερώνουμε καθημερινά είτε από πηγές είτε από άρθρα μας (πολιτικού, κοινωνικού, αθλητικού περιεχομένου). Αυτό που θέλουμε να επιτύχουμε από αυτήν την κίνησή μας είναι κυρίως να φέρουμε στο πλευρό μας τους νέους και να τους περάσουμε τις απόψεις μας. Χρειαζόμαστε τώρα όσο ποτέ μία συνειδητοποιημένη κοινωνία και νεολαίους έξυπνους και χρήσιμους. Πρέπει κάποια στιγμή και οι νεολαίοι να αναλάβουν την ευθύνη τους και να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Το μέλλον εξάλλου ανήκει σε εμάς.
Το blog μας ακόμη, θα περιλαμβάνει διάφορες συνεντεύξεις που θα μας δίνουν διάφοροι παράγοντες της πόλης ή και του νομού καθώς και θα συμπεριλαμβάνονται και τοπικά νέα. Επιπροσθέτως το blog μας έχει ως στόχο να συνεισφέρει με όποιο τρόπο μπορεί στην κοινωνία της Ιτέας αλλά και της Φωκίδας. Θα είμαστε εδώ όποτε μας χρειαστείτε.
Μακροχρόνια ελπίζουμε πως αν το blog μας έχει πέραση στο τόπο μας θα επιχειρήσουμε να δημιουργήσουμε έναν τύπου σύλλογο ούτως ώστε να δώσουμε και σε άλλους μαθητές ή και ενήλικες ακόμη, κίνητρο να γράψουν άρθρα και να μεταφέρουν εδώ τις δικές τους απόψεις, ιδέες, αντιλήψεις. Είμαστε μια ομάδα η οποία περιέχει άτομα από όλους τους τομείς και θα υπάρχει πλήρης ενημέρωση από το blog μας για όλα τα δρώμενα.
Το σύμβολό μας ορίσαμε να είναι η πένα που δείχνει τον εκπαιδευτικό μας χαρακτήρα και την ιδιότητά μας καθώς και το μπλοκάκι που δείχνει την δημοσιογραφική μας ικανότητα. Το σύμβολό μας είναι καθαρά επιμέλεια δική μας και οι εικόνες είναι δανεισμένες από το Google Εικόνες.
Τέλος ζητούμε την στήριξή σας για να αισθανόμαστε ευχαριστημένοι και να ανεβάζουμε ακόμη πιο ποιοτικά άρθρα. Αρχικά σας υπογράφουμε σαν ανώνυμοι αλλά στην πάροδο του καιρού ελπίζουμε να αλλάξει αυτό. Ευχαριστούμε που διαβάσατε αυτές τις λίγες αρχικές γραμμές. Θα επανέλθουμε με νέα άρθρα και Θεού θέλοντος να είναι και δικά μας.
 

5 σχόλια:

Unknown είπε...

Ευχαριστούμε πολύ για το άρθρο που αναρτήσατε για εμάς.Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας και ελπίζουμε σε μία μελλοντική συνεργασία.Θεωρήσαμε πρέπων κάτι το οποίο έλειπε από την περιοχή μας να κάνουμε πράξη.Την φωνή μας.Την φωνή της νεολαίας.Να δείξουμε πως δεν κοιμόμαστε.Τώρα όσο ποτέ μας χρειάζεται ο τόπος.Θα δώσουμε ένα δυνατό παρών.
Και πάλι ευχαριστούμε.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΤΕΑ !!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΔΥΝΑΜΗ. ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΧΕΤΕ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ,

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΚΥΨΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥΣ....ΤΗ.ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΗΘΗΤΕ!!!ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ. ΣΤΟ ΦΟΒΟ.Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ,ΑΦΥΠΝΗΣΤΕ ΤΟΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΘΗΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΛΑΟΣ ΥΠΑΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΟΤΙ ΣΤΡΑΒΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΝΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΣΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Ο ΚΑΘΕ ΥΠΑΛΟΙΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ