Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ O ΙΤΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

teliki fash 2013 n.andrwn 069
Πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία των Νέων Ανδρών για την περίοδο 2012-2013 αναδείχθηκε ο ΝΟ Βουλιαγμένης, που επικράτησε στον τελικό του πρωταθλήματος του Παλαιού Φαλήρου με 11-5.Η ομάδα του Κώστα Σπηλιόπουλου παρέμεινε αήττητη στην τελική φάση, επικρατώντας μάλιστα δύο φορές ενός άξιου αντιπάλου, όπως είναι το Παλαιό Φάληρο, και απόλυτα δίκαια διατηρήθηκε στην κορυφή της Ελλάδας στους Νέους Άνδρες. Στην πρωταθλήτρια ομάδα του ναυτικού ομίλου  Βουλιαγμένης συμμετείχε κι ένα παιδί από την Ιτέα ο Γιώργος Καλαϊτζής ο οποίος φέτος πήρε μεταγραφή στην Βουλιαγμένη από την ομάδα του Πανιώνιου και διαμένει μόνιμα στην Αθήνα. Ευχόμαστε στον νεαρό αθλητή πάντα επιτυχίες και του ευχόμαστε να φτάσει ακόμη πιο ψηλά.

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον Γιώργο που ξεκίνησε από τον Ν.Ο.ΙΤΕΑΣ.Τα βλέπετε κύριες και κύριοι πόσους αθλητές καταδικάζετε σε απραξία,έχοντας τόσους μήνες κλειστό το μοναδικό στο δήμο Δελφών κολυμβητήριο.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ,ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥ.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΙΤΕΑΣ.ΤΟ ΝΟΙ ΤΩΝ 40 ΧΡΟΝΩΝ ΔΡΑΣΗΣ , ΠΟΥ ΒΑΛΘΗΚΑΝ ΝΑ ΞΕΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια και στους γονείς του και ιδιαίτερα στο πατέρα του που για όσους γνωρίζουν έκανε με το παραπάνω ο,τι έπρεπε για το παιδί του αλλά και για την Ιτέα.Να σου ζήσει Μανώλη και να τον χαιρόμαστε το Γιώργο σας!

Ανώνυμος είπε...

Και βέβαια να του ζήσει,και βέβαια να το χαιρόμαστε το παιδί και να φτάσει πιο ψηλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!