Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΠΟΙΟΣ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ;


Μερικά ερωτήματα για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Γαλαξιδίου…
Το Λιμενικό Ταμείο Γαλαξιδίου είναι ένα ενδιαφέρον θέμα που πρόκειται να συζητηθεί στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο. Πιο συγκεκριμένα από την πλευρά του δήμου Δελφών εκφράζεται δυσφορία προς το Λιμενικό Ταμείο Φωκίδας για την καθυστέρηση στη διαδικασία παραλαβής και παράδοσης.
Ωστόσο, θα πρέπει στην συνεδρίαση να εξεταστεί σοβαρά το ενδεχόμενο, αν πρέπει ή όχι, να προχωρήσει η ίδρυση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Γαλαξιδίου, διότι δεν ξέρουμε κατά πόσο μπορεί να εξυπηρετήσει τον αρχικό σκοπό του.
Πιο συγκεκριμένα, η ενεργοποίηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου από το δήμο Δελφών έγινε με στόχο να αναπτυχθεί σε Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο με την προοπτική συνένωσης και κάλυψης όλου του παραλιακού τμήματος του δήμου. Αυτό όμως μπορεί να γίνει; Διότι από ότι ξέρουμε αφορά μόνο τα Δημοτικά Λιμενικά Ταμεία που είχαν συσταθεί από παλιά και δεν μπορούν να συσταθούν νέα. Έχει νόημα λοιπόν, να συσταθεί ένα Λιμενικό Ταμείο στο Γαλαξίδι με παραλία 300 μέτρων και παράλληλα να υπάρχει και το Λιμενικό Ταμείο Φωκίδας; Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει ν’ απασχολήσει το Σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου περισσότερο από τη συνεδρίαση.
Επιπλέον, προβλέπεται αποζημίωση στον πρόεδρο και τα μέλη του; Και αν προβλέπεται θα ενεργοποιηθεί αυτό μετά την έναρξη της λειτουργίας του;
ΠΗΓΗ: Εφημερίδα Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
------------------------------------------------
Η Εισήγηση για το θέμα  στο Δ.Σ. του Δήμου Δελφών την Δευτέρα 22 Απριλίου.  
Ενημέρωση περί της καθυστέρησης έναρξης λειτουργίας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Γαλαξιδίου, (Εισηγητής: κ. Νικόλαος Γουργουρής, Πρόεδρος του Ταμείου)

2 σχόλια:

CHRIS είπε...

ΕΜ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΤΣΑΜΠΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;;;; Ο ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΤΡΟΥΙΣΜΟΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ . ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΥΤΑΛΑΣ.....

Ανώνυμος είπε...

Καλα εδω μας εχουν σπασει τα νευρα με τον καλλικρατη και τις συνενωσεις σε δημους σχολεια και οτι αλλο βρουν.Εδω δεν ισχυει ο καλλικρατης?Αντι για συνενωση εχουμε διασπαση για να βολεψουμε κανα κρατικοδιαιτο ρεμαλι παλι?Και δεν μπορω να καταλαβω η ερατεινη τα λοιπα παραλια θα ανηκουν στο ΛΤ φωκιδας και το γαλαξιδι μονο του?Μαλλον ειστε για γελια.Τοτε και η ιτεα να ανηκει η παραλια στο δημο και οχι στο Λ.Τ.ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ ΡΕΜΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑ.Καποια στιγμη θα ξεσπασει ο ηλιθιος λαος και δεν θα κανει διακρισεις .Θα σας παρει ολους η μπαλα.