Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Η Βουλευτής Φωκίδας, κ. Ασπασία Μανδρέκα για το ενδεχόμενο μείωσης οργανικών θέσεων στα σχολεία της Φωκίδας.

Γραφείο Βουλευτή Φωκίδας
Ασπασίας Π. Μανδρέκα

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ
ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

Σχετικά με το από 2-4-2013 έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού το οποίο απεστάλη στους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης και με το οποίο καλούνταν οι τελευταίοι να δηλώσουν την οργανικότητα των σχολικών μονάδων της περιοχής ευθύνης τους και εν συνεχεία να διατυπώσουν τις απόψεις τους για σχετικές μεταβολές ως προς αυτή, (οργανικότητα), ενημερώνουμε ότι:
Η Βουλευτής Φωκίδας, κ. Ασπασία Μανδρέκα, έχοντας ενημερωθεί αποκλειστικά και μόνο από τους αιρετούς αλλά και τους τοπικούς φορείς του Πολυδρόσου, οι οποίοι αντιδρώντας άμεσα τής παρέδωσαν την Κυριακή, 7-4-2013, το από 5-4-2013 Ψήφισμα αλλά και το υπ’ αριθμ. 3/2013Πρακτικό Συνεδρίασης του Τοπικού Συμβουλίου Πολυδρόσου, (σημειώνουμε, δε, ότι μέχρι και την ώρα που γράφεται το παρόν Δελτίο κανένας άλλος φορέας, σύλλογος διδασκόντων ή σύλλογος γονέων και κηδεμόνων, δεν έχει ενοχλήσει τη Βουλευτή για το εν λόγω θέμα), προέβη στις εξής ενέργειες:
 


Δείτε ΕΔΩ τη συνέχεια.


 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αφου σηκωνεις το ξερο σου και τα ψηφιζεις ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα τροικανα αντε χασου βγενεις μας δουλευεις κι απο πανω για δειξε μας τα μισθολογικα σου το καινουργιο καρο τα γραφεια κλπ κλπ γιαυτα ενδιαφερεσαι και μονο.....

Π.Λ. είπε...

Όταν σε "πιάνει" ο πόνος!
=========================
Δεν έχω την πρόθεση να ακυρώσω το "ενδιαφέρον" αλλά και την "ρητή" αντίρρηση (ως δηλώνεται) της Βουλευτού κ Μανδρέκα ,για το εν λόγω θέμα , της μείωσης των οργανικών θέσεων στα σχολεία του Ν. Φωκίδας που σαφώς ως αποτέλεσμα θα έχει την υποβάθμιση του επιπέδου της εκπαίδευσης.... αλλά.... είναι υποκριτικό να δηλώνεται και να πασχίζεται? η "ανατροπή" της Μνημονιακής πολιτικής, που έχει ασπαστεί δια της ψήφου της η "Ασπασία" ( γιατί περί αυτού πρόκειται αλλά και είναι αποτέλεσμα των γενικών μνημονιακών διαταγών της Τρόικας στα πλαίσια των περικοπών με το πρόσχημα μιας λέξης .. δήθεν …του «εξορθολογισαμού» της Ελληνικής Μπανανίας), και που με περίσσια θέρμη την υποστηρίζει ως Μονόδρομο σε κάθε άρθρο της στον τοπικό τύπο. Είναι κατάφορα εξοργιστικό να ΕΧΕΙ ψηφίσει το ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ και σήμερα να ΠΟΝΑΕΙ για το φυσικό επακόλουθο των δεσμεύσεων που η ίδια υποστήριξε αλλά και ψήφισε. Ίσως αυτή η «ρητή αντίρρηση» της βουλευτού προς την κεντρική εξουσία για το εν λόγω θέμα, να είναι η «άφιξη» της «κολυμβήθρας του Σιλωάμ» προκειμένου ξεπλύνει τα ανομήματα της συναίνεσης της στην εξαθλίωση των από καιρού εξαθλιωμένων ελλήνων και νυν φτωχοποιημένων σε κατάσταση ανθρωπιστικής κρίσης δια μέσω των ΨΗΦΙΣΜΕΝΩΝ από την ίδια ..περικοπών/μειώσεων μισθών συντάξεων και κοινωνικών επιδομάτων, εφεδρείων,ωριμάνσεων, απολύσεων, «ελαστικοποιήσεων» ωραρίων, αμοιβών και αποζημιώσεων στον ιδιωτικό τομέα, φοροεπιδρομών, και ωμών απειλών στον ετοιμοθάνατο λαό , λες και απευθύνονται σε κρετίνους χαχόλους υποτακτικούς τους στο φέουδο τους,.. της διαλυμένης υγείας, της ανύπαρκτης κοινωνικής ασφάλισης..κ.α.π. γνωστά στο πετσί των παροικούντων την Ιερουσαλήμ ΕΛΛΑΔΑ….
Και όμως η βουλευτής μας ΠΟΝΕΣΕ για τις οργανικές θέσεις των σχολείων του Νομού μας…
Κάτι είναι και αυτό!! ..άλλωστε η πολιτική ως η «τέχνη του εφικτού» κάλλιστα για εγχώρια κατανάλωση μπορεί να γίνει και «τέχνη του οίκτου»…. Εκεί καταντήσαμε!!!... να μας «ταΐζουν» αμέριστα υποκρισία μετά «πόνου» και να είμαστε ακόμα ήρεμοι ,ωραίοι και ψύχραιμοι στην αναίδεια αναζητώντας παρηγοριά ο ένας στον καναπέ του άλλου «ψάλλοντας» Θεοδωράκη παρακολουθώντας Σουλεϊμάν ……
Οποία κατάντια!!!


Ανώνυμος είπε...

.....άλλα λόγια,να αγαπιόμαστε!!
τώρα θυμήθηκαν (Γαζή και Μανδρέκα) τους "ανθρώπους" σε σχέση με τους "αριθμούς";;
Εδώ και πολλά χρόνια δεν στηρίζουν και επικροτούν τέτοιες κυβερνητικές επιλογές και πρακτικές;;
Σειρά έχει ο Φουσέκης για το "επαναστατικό" του Δελτίο Τύπου!!
"Το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δύο (τρία..) το πρόσωπο"...στηρίζοντας φυσικά την τρικολόρε κυβέρνηση!!
Οποία υποκρισία και "καθρεφτάκια" στους "ιθαγενείς"....