Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

«Το Δημόσιο έχασε 300 εκατ. ευρώ από τον φόρο στο πετρέλαιο θέρμανσης»

«Το Δημόσιο έχασε 300 εκατ. ευρω από τον φόρο στο πετρέλαιο θέρμανσης»

Σε απώλεια δημοσίων εσόδων ύψους 292 εκατ. ευρώ οδήγησε η εξίσωση του ΕΦΚ του πετρελαίου θέρμανσης, υποστηρίζει η Ομοσπονδία Πρατηριούχων με σημερινή ανακοίνωση.
Οι απώλειες αποδίδονται στην αδυναμία των καταναλωτών να προμηθευτούν το πετρέλαιο ενώ παράλληλα η προσπάθεια των πολιτών να ζεσταθούν με εναλλακτικούς τρόπους θέρμανσης (τζάκια, σόμπες κλπ) οδήγησε σε τεράστια περιβαλλοντική και ατμοσφαιρική ρύπανση καθώς και σε έξαρση της λαθροϋλοτομίας και λαθραίας εισαγωγής ξύλων από το γειτονικές χώρες (γεγονός που συνεπάγεται μη καταβολή ΦΠΑ).
Οι πρατηριούχοι ζητούν να μειωθεί άμεσα η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, και να παραταθεί παράλληλα η περίοδος διανομής μέχρι τις 15 Μαΐου ώστε οι καταναλωτές να προμηθευτούν πετρέλαιο σε χαμηλότερη τιμή ενόψει της επόμενης περιόδου.

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καί εμείς πουντιάσαμε,καί εσείς πήρατε τα πα.......ρια μας ηλίθιοι.

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ! ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ! ΤΟΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΑΥΞΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ! ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ , ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΚΛΕΒΕΙΣ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΔΑΡΙΟΥ , ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΩ ΝΑ ΨΩΝΙΣΩ ??? ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ ???

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΛΕΟΝ !!! ΑΦΗΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ {ευτυχως μας λυπηθηκε ο Θεος και δεν εκανε παρα πολυ κρυο } ΝΑ ΞΕΠΑΓΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ Μ.....Α ΤΟΥ ΤΟΝ ΛΑΟ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ? ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΤΡΑΠΕΖΟΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ !!!

τεχνοκράχτης είπε...

ε του χρόνο φόρος στα ξύλα , στα τζάκια , στα αερόθερμα κλπ κλπ

ζωάρες μου εσείς . Σαμαρά δεν θάλετε ... ε πάρτε τον !!