Σάββατο 20 Απριλίου 2013

ΙΤΕΑ: ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ. ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ


ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                         15-4-2013
ΘΕΜΑ: ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΠΙΚΕΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ
Συντοπίτες και συντοπίτισσες
Το Σάββατο 20-4-2013 στις 7.30μμ η δημοτική Κίνηση ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ σας καλεί σε συγκέντρωση-συζήτηση
με θέμα «ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ»
Θα γίνει προβολή της ταινίας «ΑΠΛΗΣΤΟΝ ΚΕΡΔΟΣ» του Γιάννη Καρυπίδη με θέμα τις εξορύξεις χρυσού στη Βόρεια Ελλάδα, καθώς και ντοκιμαντέρ από την περιοχή μας.
Θα εκτεθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα πληγωμένα ορεινά τοπία της Φωκίδας. συζήτηση με τον εκπρόσωπο των κατοίκων της Χαλκιδικής κ. Τόλη Παπαγεωργίου καθώς και τον κ. Δημήτρη Μπάκα εκπρόσωπο των κατοίκων Καστελλίων.
Θα ακολουθήσει Παρεμβάσεις μπορούν να γίνουν από συμμετέχοντες.
Καλούμε τους τοπικούς συλλόγους και πολίτες που ενδιαφέρονται να παραβρεθούν και να συμμετάσχουν στην εκδήλωση-συζήτηση.
Σάββατο 20- 4-2013 7,30μμ  Δημαρχείο Ιτέας
ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ….

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΣΩΓΑΜΠΡΟΥΣ..

Ανώνυμος είπε...

Τι πάει να πει αυτό 9:37;

Ανώνυμος είπε...

ΡΩΤΑΣ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟΝ 9:37; ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ: ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΓΑΘΗ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΜΑΖΩΜΑΤΑ. ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΘΡΑΣΣΟΣ.

Ανώνυμος είπε...


καταλαβα.ειμαι 27 χρονων,να ερθω να ακουσω τι;να κλεισετε καμια 10αρια μαγαζια,να κλεισετε την παραλιακη,να κλεισετε τα μεταλλεια;ε,βαλτε και απο ενα καντηλι σε καθε τετραγωνο της πολης να βγαινουμε να τα αναβουμε καθε απογευμα και να παιρνουμε τον αερα μας,γιατι αυτη θελετε να ειναι η ζωη μας και η διασκεδαση μας.και μετα θελετε να μιλησετε και για αναπτυξη.....χαμενος χρονος κυριοι πεθαμενοι.ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!οσο και για αυτους που θα μιλησουν να πανε στα μερη τους να κανουν κυρηγματα,αναθεμα και αν ειχαν ξαναπατησει στην πολη μας και αν ξερουν τις αναγκες της.

Ανώνυμος είπε...

2:13 είσαι 27 χρονών λεβέντης αλλά αγνοείς βασικά πράγματα. από το 2010 που σταμάτησε να έρχεται στην περιοχή το έτοιμο κρατικό χρήμα έχουν κλείσει στην ιτιά ήδη πάνω από είκοσι μαγαζιά και κλείνουν και αλλά το ένα κοντά στο άλλο. καντήλια έχει ήδη η ιτιά και όλη η περιοχή σε κάθε τετράγωνο. Πολλοί οι εξαθλιωμένοι σε σημείο να είναι κοινωνικά νεκροί. Τα κεριά είναι τόσα ώστε το 2010 στις εκλογές, κάποιοι πού δεν μπορούσαν να τάξουν πια διορισμό στο δημόσιο, έταξαν δουλεία σε μια μονό ιδιωτική εταιρία σε πάνω από 1800 εξαθλιωμένους. Και ξέρεις πόσοι από αυτούς έπιασαν δουλειά για το καλό του τόπου μας ; ΚΑΝΕΝΑΣ. Ξέρεις γιατί; Γιατί για κάθε έναν από τους 10 που πήραν, άλλοι 10 απολύθηκαν. θες βαριές αλήθειες; Πως χαρακτηρίζεις 1800 άτομα που ψηφίζουν μαζί με τις οικογένειές τους ο καθένας για το προσωπικό του βόλεμα τους αδιαφορώντας για όλους τους άλλους; Ξέρεις πως λέγετε το να παλεύεις για να πάρεις την δουλειά ενός άλλου; Δεν θα ξέρεις ίσως ότι στις εκλογές πάμε να ψηφίσουμε όλοι μαζί κάποιον που αυτό που τάζει μπορεί να μας «βολέψει όλους» και όχι το τομάρι του ο καθένας γιατί η τακτική ψηφίζω το τομάρι μου και ας πεθάνουν όλοι οι άλλοι οδηγεί πάντα και παντού σε φτώχεια για τους πολλούς, ένα ξεροκόμματο για πολύ λίγους και πλούτο για κάνα δυό; Κάνεις σχόλια για κάποιους ! δεν έχεις όμως διαβάσει τι έχουν καταθέσει εγγράφως για την μεταλλεία και ακούς κάθε μισθωτό παπαγάλο να σου λέει τι λένε αυτοί, τα καταπίνεις αμάσητα και θες να έχεις και άποψη. ξέρεις σε πιά δουλειά στην περιοχή μας ο διευθυντής εμψυχώνει τους εργαζόμενους με μανατζερίστικες κραυγές «να ζήσει η δουλειά μας και να πάνε να πεθάνουν όλοι οι άλλοι»; Και θέλεις ίσως να βρεις δουλειά εκεί και θα είσαι και περήφανος;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝΕ ΕΔΩ.ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΖΗΣΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΤΑΚΟΥΣ ΣΩΓΑΜΠΡΕ?

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΑ ΜΠΑΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΑ ΒΓΑΖΩ...
ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΡΜΑ ΚΑΙ ΨΩΦΑΝΕ?
Α ΡΕ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝΟΠΛΗΚΤΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ..ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑ 400ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΤΕ.
ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ...
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

σας εχουν πει ποσοι απο αυτους που καταγγελουν, βαζουν μεσο για να τους παρει για δουλεια η εταιρεια???

Ανώνυμος είπε...

2:01 να παίρνεις τα χάπια που σου λένε οι γιατροί και μην ακούς από ανεύθυνους ότι η χρόνια χρήση κάνει κακό στο μυαλό. Και η αϋπνία το ίδιο κάνει. Εσύ για παράδειγμα κάτι άκουσες αλλά τελικά θυμήθηκες το αντίθετο. Η σωστή ερώτηση θα μπορούσε να είναι Ξέρεις σε πόσους από αυτούς που αντιδρούν έχει τάξει η εταιρία και της έχουν απαντήσει αρνητικά (είδες ότι το λέω ευγενικά); Ναι, μπορεί στην δική σου εμπειρία ζωής να είναι απίστευτο, υπάρχουν όμως άνθρωποι που έχουν Τιμή και όχι «την τιμή τους» . Μπορείς και εσύ. Εάν ο τόπος πάει καλά για όλους, και εσύ θα έχεις τις ευκαιρίες σου και θα έχει και επιλογές, και δεν θα σου λέει κανένας ή πάρε 500 το μήνα και μπες στον βόθρο ή πέθανε στην πείνα. Όταν θα έχεις επιλογές θα μπορείς να τους πεις να πάνε να «αρνητικά» (καταραμένη ευγένεια) αν σε θέλουν σκλάβο οπότε και θα σε σέβονται σαν εργαζόμενο και θα σου παρέχει τα βασικά για να πάς να δουλέψεις εκεί. Θα μπορούν και τα δύο σου παιδιά να βρουν δουλειά στον τόπο τους και όχι μόνο το ένα (όταν βγεις σε σύνταξη) και το άλλο μετανάστης. Το δημόσιο που θα σου διορίζανε το δεύτερο πέθανε. Και ίσως το σοβαρότερο. Δεν θα χρειάζεται να ζεις προσπαθώντας να μην σκέφτεσαι ότι για να επιβιώνεις εσύ, πρέπει να κατακρεουργηθεί η ανάπτυξη όλου του τόπου και το γειτονόπουλο, το παιδί του αδερφού σου, ο φίλος σου, να πρέπει να πάνε μετανάστες αλλού ή να κάτσουν εδώ και να πεινάνε. Μετά θα κοιμάσαι τόσο όμορφα και χωρίς χάπια που θα μετανιώσεις που άργησες να το κάνεις.

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΙΠΡΑΚΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ (ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ) ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ.ΟΧΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ BLOG..

Ανώνυμος είπε...


9:42 ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΩΣ KAI ΠOY ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 2:01,ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΕΝΑ.ΘΑ ΧΤΙΣΕΙΣ ΕΣΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ?ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ,ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΛΙΟΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ.ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΟΠΑ ΟΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΑ ΔΥΧΙΛΙΑΡΟ ΜΙΣΘΟ.ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ,ΟΥΤΕ ΜΕΙΩΣΕΙΣ(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΚΟΜΑ),ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ(ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ).(ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ)ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑΖΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΣΥ.ΜΟΝΟ ΚΡΙΝΕΙΣ,ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΙΤΕΑ,ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ 9:42.

Ανώνυμος είπε...

9:42,
Ο μισθός στα μεταλλεία είναι 500ευρώ;

Ανώνυμος είπε...

Η εταιρεία έχει πολλούς αργόσχολους από ότι φαίνεται……ή αυτή είναι η δουλειά τους………

Ανώνυμος είπε...

1:15, TO MONO ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΙ ΠΙΟ ΑΘΛΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ. ΑΝ ΘΕΣ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΚΑΛΗ ΕΠΟΧΗ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΟΤΑΝ ΗΘΕΛΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ (ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΣΕ ΒΟΘΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ) ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ (ΠΡΟΣΕΧΩΣ) 500 € ΣΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟΥ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ.

12:02 ΕΛΕΙΠΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙΡΟ Ή ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΑΡΓΑ.
ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ!
ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΑΧΘΕΙ ΠΙΑ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΩΝ ΑΛΗΤΗΡΙΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ Ή ΤΩΝ ΑΓΑΘΟΧΑΖΟΓΡΑΦΙΚΩΝ.

ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΝΩ ΟΣΟΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΚΑΝΕ ΠΡΑΞΟΥΛΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ 4000 ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΤΟΠΟΣ.

ΙΣΩΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΜΟΝΟ Ή ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΡΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ «ΑΛΛΟΙ» ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΔΟΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΛΕΓΚΤΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗΣ ΠΟΛΛΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ. ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ, Η ΩΡΑ ΤΩΝ 500 € ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ (ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ) ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝ ΕΣΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΣΕ «ΔΕΝΟΥΝ» ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΕ «ΔΕΡΝΟΥΝ», ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ «ΔΕΜΕΝΟΣ» ΠΙΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ "ΔΕΙΡΟΥΝ" ΚΑΙ «ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ» ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Προβλέπω διάλογο στο Κυριακοπούλειο:
- Η S&B θέλει να εξορύξει τους Αγίους Αναργύρους και να ρίξει ποτάσα στο φαγητό μας!
- Οι οικολόγοι θέλουν να φυτέψουν ανθρωποφάγους βασιλικούς και να φάνε ζωντανούς τους μεταλλωρύχους!

Θα ηθελα να παρακαλέσω την "Καρτερία" και όποιον άλλο μπορεί να κινηματογραφήσει την εκδήλωση. Να το στείλουμε σε φεστιβάλ κινηματογράφου να δούμε άσπρη μέρα. Ομιλητές στα χέρια με θεατές και λοιπά σουρεάλ. Αν φύγουν και καρέκλες θα είναι ακόμα καλύτερα. Αν πάει καλά να το καθιερώσουμε κάθε χρόνο. Φεστιβάλ κι έτσι.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι φαίνονται να ενοχλούνται από την εκδήλωση - συζήτηση και προσπαθούν με διαστρεβλώσεις , κακοήθειες, φαιδρό χιούμορ να δημιουργούν γελοίες εντυπώσεις......Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί.
Ο ΤΖΟΓΟΣ είναι παθολογική συμπεριφορά και αντιμετωπίζεται με ψυχοθεραπεία....

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΩΓΑΜΠΡΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ???
ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ ΑΓΩΝΙΟΥΝ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ (ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ).

Ανώνυμος είπε...

και πεθερο διαμαντι

Ανώνυμος είπε...

ζητω η smb