Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΙΤΕΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 1.230.000 ΕΥΡΩ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ


Προμηθεύονται τώρα μηχανήματα κόστους 1.230.000 ευρώ, τα οποία θα χρειαστούν για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων Ιτέας, όταν κάποτε στο μέλλον βρεθούν τα χρήματα για την χρηματοδότηση του έργου.

Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Δελφών 29-3-2013: 12ον θέμα της Ημερησίας Διατάξεως, Έγκριση Τευχών Δημοπράτησης της προμήθειας με τίτλο ''Αναβάθμιση Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων Ιτέας'' προϋπολογισθέντος κόστους 1.230.000 ευρώ.
 
Να σημειωθεί ότι Τεχνικός Σύμβουλος για την παρακολούθηση και έλεγχο των υποέργων β' και γ' έχει αναλάβει η εταιρεία ''ΣΙΓΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ Α.Ε.'' του κ. Φράγκου Σπυρίδωνος, με έδρα την Πάτρα. EΡΩΤΗΜΑ: Μήπως έχει κάποιον συνεργάτη μηχανικό η εν λόγω τεχνική εταιρεία στην Ιτέα, και ποιον ?

Τα συμπεράσματα δικά σας.
 
 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΛΤΕ -ΠΑΡΤΕ- ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΙΟΥΛΙΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.............................Λ Α Μ Ο Γ Ι Α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΙΤΙΩΤΙΣΑ.-

Ανώνυμος είπε...

Μήπως επιτέλους θα πρέπει να τα κάψουμε αυτά τα αμαρτωλά κτήρια Δημαρχεία και βουλή μαζί με το έμψυχο υλικό φυσικά να ησυχάσουμε διαφορετικά δεν γίνεται τίποτα οι άνθρωποι είναι και προκλητικότατοι συν της άλλης.

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ Α Ε .Τι μου θυμιζει ρε γαμοτο!!! Τι μου θυμιζει!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΟΧΩΝ.
ΛΙΝΑΤΣΑΡΕΛΗ ΖΕΙΣ,ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ..