Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

ΨΗΦΙΣΜΑ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΙΡΡΑΣ


Τα δραματικά γεγονότα που έγιναν μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό Κίρρας καταγγέλλει  η ομάδα της Πολυδρόσου με ΄΄ΨΗΦΙΣΜΑ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ΄΄
ΨΗΦΙΣΜΑ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ
Το ΔΣ του ΄΄ΑΣ Διαγόρα Πολυδρόσου΄΄ συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα και ώρα 20:00 με μοναδικό θέμα την αντίδραση του συλλόγου μας στα θλιβερά επεισόδια που έλαβαν χώρα, μετά την λήξη του αγώνα πρωταθλήματος την 13/01/2013, στο γήπεδο της Ιτέας μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΙΡΡΑΣ – ΔΙΑΓΟΡΑ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ.
Συγκεκριμένα στο τελευταίο λεπτό του αγώνα και ενώ το σκορ ήταν 2-1 υπέρ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΙΡΡΑΣ, η ομάδα μας ισοφάρισε σε 2-2. Τότε οι ποδοσφαιριστές της ΚΙΡΡΑΣ με αριθμό φανέλας Νο11 (Μαυροφρύδης), Νο7 (Ζατσελάρι), Νο 9 (Βελλής), αλλά και άλλοι χολωθέντες από την έκβαση του αγώνα επιτέθηκαν με γροθιές και κλωτσιές κατά των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, του προπονητή μας και του Γεν. Αρχηγού ενώ αποχωρούσαν.
Μετά βίας η αποστολή μας έφθασε στα αποδυτήρια όπου τους περίμενε μερίδα 10-20 ΄΄φιλάθλων΄΄ της ΚΙΡΡΑΣ που είχαν εισέλθει παράνομα στο χώρο αυτό. Οι προπηλακισμοί και οι αγριότητες συνεχίστηκαν με μεγαλύτερη ένταση και χάρη στην ψυχραιμία ορισμένων παικτών της ΚΙΡΡΑΣ όπως ο Νο1 (Τερματοφύλακας) και ο Νο5 ( Κούκιος) καθώς και στον ηρωισμό του άξιου προπονητή κ. Κώστα Καραγιάννη, η ομάδα μας κλείστηκε στα αποδυτήρια.
Μη έχοντας πια ζωντανό αντίπαλο να δείρουν, οι χούλιγκανς της ΚΙΡΡΑΣ στράφηκαν κατά πραγμάτων χτυπώντας ότι έβρισκαν μπροστά τους από τις εγκαταστάσεις του γηπέδου Ιτέας που στολίζει το Νομό μας. Έσπασαν το πόμολο της θύρας των αποδυτηρίων, κατέστρεψαν τον πλαστικό κάδο σκουπιδιών.
Επί ώρα πολιορκούσαν το ΒΟΧ που ήταν κλεισμένη η ομάδα μας χτυπώντας πόρτες και παράθυρα εξυβρίζοντας και απειλώντας ότι μόλις βγούμε έξω θα μας σκοτώσουν. Χάρη στις συνεχείς προσπάθειες του κ. Κώστα Καραγιάννη ο οποίος ζήτησε επανειλημμένα συγνώμη οι οξύθυμοι ποδοσφαιριστές του κλείστηκαν στα αποδυτήρια και οι θερμόαιμοι οπαδοί τους αποχώρησαν κάνοντας έτσι κατορθωτή την δικιά μας αποχώρηση.
Καταγγέλλομε σε κάθε αρμόδιο και στην φίλαθλη κοινή γνώμη την συμπεριφορά ορισμένων παικτών και ΄΄φιλάθλων΄΄ του και λυπούμαστε γι’ αυτόν τον κατήφορο. Ευχόμαστε στο ιστορικό ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ότι καλύτερο και του χρόνου να βρεθούμε πάλι μαζί στην Α΄ κατηγορία. Για να τους δείξουμε ξανά όπως και στον φετινό πρώτο γύρο, τι θα πει φίλαθλο ποδοσφαιρικό ήθος και ζεστή Σουβαλιώτικη φιλοξενία.

ΤΑ ΜΕΛΗ                                                                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                                      ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ

http://polydrososparnassou.blogspot.gr/

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κατι για το νο 8 του διαγορα εχετε να πειτε? Για το υβρεολογιο καθως και τις αναρμοστες χειρονομιες κατα αντιπαλων και εξεδρας? Δε τα προσεξατε μαλλον, χωρις αυτο να αποτελει δικαιολογια. οι οπαδοι γι αυτον πηδηξαν μεσα επειδη τους προκαλουσε διαρκως και οχι γιατι ισοφαρισατε. μελη της ομαδας και της διοικησης εκαναν το ανθρωπινα δυνατο για να αποφευχθουν τα χειροτερα. Mη στοχοποιειτε την ομαδα. Παρακαλω παρτε θεση για το νο 8.

Ανώνυμος είπε...

Δελτιο τυπου θα βγαλει ο Ολυμπιακος Κιρρας?

Ανώνυμος είπε...

XALIA KOLOKOTRONEIKA...SA DEN NTREPESTE.1OO XRONIA PISO..PALEMAXOS..KIRRA.