Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Λαμία: Σε κρίσιμη κατάσταση νεαρός που κατάπιε μισό κιλό ηρωίνης



Ούτε ένα ούτε δύο, αλλά 52 σακουλάκια «λευκού θανάτου» είχε καταπιεί, σύμφωνα με το LamiaReport, ο 29χρονος που διακομίσθηκε την Πέμπτη σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο της Λαμίας. Οι γιατροί που τον χειρούργησαν υπέστησαν σοκ, όταν βρήκαν στην κοιλιακή χώρα 52 σακουλάκια με ηρωίνη, το βάρος της οποίας έφτανε τα 630 γραμμάρια.

Ο νεαρός, ο οποίος φέρεται να είναι από την Γκάνα και να έχει ιταλική υπηκοότητα, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος ταξίδευε με λεωφορείο από την Κωνσταντινούπολη για Αθήνα. Όταν το λεωφορείο έκανε στάση στις 09.30 χθες το πρωί σε πρατήριο της εθνικής οδού έξω από τη Λαμία, οι συνεπιβάτες του προσπάθησαν να τον ξυπνήσουν, αφού ο νεαρός κοιμόταν, «βυθισμένος» στη θέση του, σχεδόν από την αρχή του ταξιδιού.

Αμέσως διαπίστωσαν ότι όλες αυτές τις ώρες δεν κοιμόταν και ότι κάτι σοβαρό είχε συμβεί, αφού ήταν αναίσθητος, σχεδόν σε κωματώδη κατάσταση.

Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και ο 29χρονος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου οι γιατροί έπειτα από εξετάσεις και ακτινοσκοπικό έλεγχο έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι είχε καταπιεί αρκετά σακουλάκια με τη συγκεκριμένη ναρκωτική ουσία.

Για το συμβάν έχει ενημερωθεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, το οποίο ερευνά την υπόθεση.

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: