Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Στο Βερολίνο ορίζεται η μοίρα της Ελλάδας

Στο Βερολίνο ορίζεται η μοίρα της Ελλάδας


Το ότι η Γερμανία καθορίζει τις τύχες των Ελλήνων πολιτών μπορεί μέχρι σήμερα να ήταν ένας απλός ισχυρισμός. Πλέον όμως είναι επίσημο γεγονός!
Αυτό αποδεικνύεται από τη δημοσίευση πρόσφατου προεδρικού διατάγματος στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως, όπου ως τόπος υπογραφής του αναγράφεται το Βερολίνο!
Την ημερομηνία που υπογράφτηκε το εν λόγω διάταγμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρισκόταν όντως στη Γερμανία.
Ωστόσο, δεν γνωρίζαμε, τουλάχιστον μέχρι σήμερα, ότι ο Πρόεδρος παίρνει μαζί του και τα διατάγματα που πρέπει να υπογράψει...
Πρόκειται για το ΦΕΚ Α' 3 με ημερομηνία δημοσίευσης 8-1-2013, το οποίο μπορείτε να δείτε ΕΔΩ. (ΦΕΚ)







1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ! ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ κ.λ.π. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ? Η ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΜΟΧΑΡΕΙΣ ΤΗΣ ΝΑΖΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΘΕΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ? ΤΗΣ ΕΙΠΑΝΕ ΠΟΤΕ ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ? ΤΙΣ ΕΙΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ? ΤΙΣ ΕΙΠΑΝΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΞΕΚΟΙΛΙΑΖΕ ΕΓΚΟΙΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΙ ΕΣΦΑΖΑΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ? ΤΟ ΠΟΣΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ? ΟΧΙ !!! ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ : ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΦΙΟΚΑΜΠΤΕΣ ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΜΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ κ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΕΙΝΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΝΤΥΘΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ! ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΜΕ ΚΛΕΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΟΦΣΟΡ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΡΕΨΕΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ! ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΜΕΡΓΚΕΛ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΩΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ! ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ !!! ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!