Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Αθωώθηκε ο Βαξεβάνης


Αθωώθηκε από το αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθήνας, ο δημοσιογράφος Κ. Βαξεβάνης που κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου για παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, σχετικά με τη δημοσιοποίηση των ονομάτων που φέρονται ότι συνιστούσαν τη λίστα Λαγκάρντ.


Προηγουμένως, την ενοχή του είχε προτείνει ο εισαγγελέας λέγοντας πως ο κατηγορούμενος «διαπόμπευσε και διέσυρε υπολήψεις ατόμων, χωρίς να έχει κριθεί η ενοχή τους. Τους παρέδωσε στη χλεύη μίας κοινωνίας που ζητάει αίμα. Ο Βαξεβάνης προσέφερε το αίμα και μετέτρεψε τη χώρα σε Κολοσσαίο. Αρον-άρον σταύρωσον αυτούς. Είναι λύση η ανθρωποφαγία και ο κανιβαλισμός;».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑ ΤΟΝ κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΤΩΝ 360 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΙ ΤΙΤΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ? ΜΗΠΩΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ? ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΙΠΟΤΕ ΕΞΩ !!! ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ! ΑΚΟΥ ΚΟΛΟΣΣΑΙΟ ΑΡΩΝ ΑΡΩΝ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ κ.λ.π. ΤΑ ΣΚΕΠΤΟΤΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ? ΚΟΛΟΣΣΑΙΟ κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ! ΑΡΩΝ ΑΡΩΝ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟ ΚΑΚΩΣ ΤΟ ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΙ {μετρηστε τις αυτοκτονιες} ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ {δεν καταλαβαινουν τιποτε αν πειναει ο λαος αρκει την κονομα τους } ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙΣ κ.ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΔΡΟ Ε Σ Υ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ Κ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΖΗΤΑΕΙ ΑΙΜΑ? ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΤΣ ΑΛΛΟΥΣ?