Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

Μαίρη Δημ. Καπαρέλη : "Η γνώμη του κ.Δεδούση δεν αποτελεί άποψη του ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών"

 






18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έτσι να γυρίσετε στην κομματική στάνη. Όποιος λέει καμιά φορά αλήθειες δεν εχει θεση στο κόμμα. Μην χάσουμε ψήφους στη Φωκίδα, Όλα Καλά είναι και γινονται στο τόπο μας με την ΝΔ ..Ανοίξτε τα μάτια ξημέρωσε

Ανώνυμος είπε...

Για την "ταμπακιερα" δεν μιλαει η κ. Καπαρελη. Δηλαδη ειναι αληθεια αυτα που καταγγελονται απο τον Δεδουση? Η απλως ειναι εσωκομματικες κοντρες? και ποιον νοιαζει η αντιπαραθεση που εχουν? Ξυπνατε, ο τοπος εχει πολλα προβληματα για να ασχοληθει με τις κοντρες σας!

Ανώνυμος είπε...

Παλαιοκομματική αντίληψη να κρύβεται η αλήθεια πίσω απ το στενό κομματικό συμφέρον .
Η χώρα χρειάζεται πολιτικούς που λένε την αλήθεια και δεν υπολογίζουν το κομματικό κόστος.
Μπράβο σε όσους λένε τα πράγματα με τ΄όνομά τους .

Ανώνυμος είπε...

Μάθετε Κα Καπαρέλη να μιλάτε γιά την "Ταμπακιέρα".
Θεωρείτε ως "κομματική γραμμή" την συγκάλυψη της αδιαφορίας των υπευθύνων γιά την μή χρηματοδότηση των φορέων Κ.Υ. που επιβλέπουν και προίστανται; Σε κάθε ομάδα ατόμων οι απόψεις γιά κάθε θέμα είναι πολλές, λίγες όμως θα επικρατήσουν και αν θέλετε μπορείτε να φύγετε εσείς, από την ομάδα.Δεν είστε η κομματική αυθεντία της περιοχής γιά να κρίνετε , κάποιο εκλεγμένο άτομο σε θεσμική θέση. Τα ίδια κάνατε Κα Καπαρέλη και στην ορθή απόφαση του Λιμενικού Ταμείου που έβγαλε τις τσιμεντοκολώνες από την αρμυρόβρυση Κίρρας.Διαφωνήσατε,απειλήσατε νομικά και αναγκάσατε το Λ.Τ. να τις επαναφέρει στην θέση τους. Ετσι ο κολπίσκος της Αρμυρόβρυσης κοσμείται από την "αρχαία κληρονομιά" - όπως την ονομάσατε- των τσιμεντοκολώνων..Επίσης κάτι ανάλογο κάνατε και με μία περυσινή εκδήλωση στο Αρχαίο Μονοπάτι Κίρρας Δελφων όπου θεωρήσατε προσβολή την κατάληξη της Πορείας στην Ιτέα και πήγατε και αποκλείσατε τον δρόμο γιά να μην περάσουν οι συμμετέχοντας δημιουργώντας επεισόδια.Φανατάζομαι επίσης Κα Καπαρέλη ότι στις οικογενειακές σας συγκεντρώσεις θα κατακεραυνώνετε συνεχώς όσους από τους συγγενείς σας συνένεσαν στο τσιμέντωμα αρχαίων γιά να κατασκευαστεί το Camping Καπαρέλης.Το να έχεις μία κομματική ταυτότητα δεν σε κάνει γνώστη κανενός πράγματος και περισσότερο δεν σε κάνει εκπρόσωπο του Κόμματος.Κα Καπαρέλη μην κοιτάτε το Δάκτυλο,έχει περισσότερη ομορφιά η Σελήνη...

Ανώνυμος είπε...

Α. Τ σταμάτα τις συνεχόμενες επιθέσεις σε συγκεκριμένα άτομα Έγινες πλέον κυνική. Η εγκατάστασή σου στην Αρμυρόβρυση δε σου δινει το δικαίωμα της κυριαρχίας στον τοπο με βολές προς μια και μόνο οικογένεια. ΕΧεις παθιαστειΜΑΛΛΟΝ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΗ ΣΟΥ που λογω θεσης εσκεμμένα σου μεταφερει λανθασμενη πληροφορηση. Ειναι γνωστή η ταυτότητα και των δυο σας.

Ανώνυμος είπε...

Για πείτε μας Κα Καπαρέλη και υπόλοιποι τοπικοί σύμβουλοι της Κίρρας. Γνωρίζετε οτι για την ονοματοδοσία οδών υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία; Την ακολουθήσατε; Αν ναί δώστε μας το ΑΔΑ της απόφασης του Δημ. Συμβουλίου ή της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής να το μάθουμε κι εμείς. Με ποιό σκεπτικό ονομάστηκαν έτσι κάποιες οδοί; Ο Δήμαρχος και ο τοπικός Αντιδήμαρχος τα γνωρίζουν όλα αυτά; Δώστε όλα τα στοιχεία τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΕΔΟΥΣΗΣ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ..ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ !! ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑ ΚΑΠΑΡΕΛΗ ???

Ανώνυμος είπε...

https://vimaiteas.blogspot.com/2021/01/blog-post_389.html

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ...
Στη ζωή μας γενικότερα συναντάμε και γνωρίζουμε διαφόρους τύπους ανθρώπων. Ένας από αυτούς είναι και το κομματόσκυλο.



Κρώζουν λοιπόν οι κορακίνες τινές της τοπικής ζωής, που κληρονόμησαν το "χάρισμα" του κομματόσκυλου.
Τους ενοχλεί οποιαδήποτε κριτική.

Είναι φτιαγμένοι για να υπηρετούν το κόμμα και όχι τη βασική έννοια της δημοκρατίας και της λογικής, δηλαδή τα κόμματα να υπηρετούν τον λαό και την κοινωνία.

Τους φέρνει σε κατάσταση αμόκ η αποκαλυπτική κριτική, και γίνονται επιθετικοί σαν μαντρόσκυλα.

Και… γνωμοδοτούν, διαβλέποντες… πολιτική εξυπνάδα στον εαυτό τους !

Κομματόσκυλα που κρώζουν μη δυνάμενα να αντιληφθούν τι συμβαίνει γύρω τους.

Συνειδητοί τραμπούκοι,(κληρονομικό και αυτό), περιτρίμματα της πολιτικής διαδικασίας, λαθρεπιβάτες της δημόσιας ζωής, που επιβιώνουν από προσωπικά συμφέροντα, νοσταλγούν κόμμα της δεκαετίας του 60 της μαύρης δεξιάς και

που λάθρα εγεννήθησαν, λείχοντα ανεπτύχθησαν και προκλητικώς αναμειγνύονται στον πολιτικό βίο.
Δεν θα δούμε σωτηρία αν δεν απαλλαγούμε από τα κομματόσκυλα

Υ.Γ: Ζητούμε συγγνώμη από τους σκύλους…

αναγνώστης απο Κίρρα

Unknown είπε...

Καπαρέλη Μαίρη:
Για τη νομιμότητα των ενεργειών, παραμένω θεματοφύλακας των διαδικασιών.
Με μία αίτησή σας σας κοινοποιουμε την ολοκλήρωση της διαδικασίας.
Δεν έχουμε να κρύψουμε απολύτως τίποτα, έχει εξασφαλιστεί πλήρως η νομιμότητα.
Σας ευχαριστώ για την αποσαφήνιση του θέματος που διακρίνω ότι αγνοείται πλήρως το διαδικαστικό.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Μαίρη γιατί το λέει η καρδούλα σου και προχώρα,από μετριότητα διαθέτουμε μπόλικη από θάρρος και άποψη πάσχουμε.

Ανώνυμος είπε...

Για να καταλάβουμε λίγο κάτι; όταν η κα Καπαρέλη (που ακόμα ασχολείστε μαζί ΤΟΥΣ) λέει ότι η άποψη του κου Δεδούση δεν την αντιπροσωπεύει, τι εννοεί ακριβώς; ότι λέει μπράβο σε αυτούς που υποστήριξαν τη ΜΗ χρηματοδότηση των Κέντρων Υγείας; Ε, ναι, κοιτάτε το δάχτυλο και όχι τη σελήνη. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.-

Ανώνυμος είπε...

Γιατί θα πρέπει να σας κάνουμε αίτηση Κα πρόεδρε για να μας ενημερώσετε για τις ενέργειες σας αφου ισχυρίζεσθε οτι είσαστε θεματοφύκακας των διαδικασιών; Δεν έχετε υποχρέωση να ενημερώνετε τους δημότες για τις αποφάσεις σας;(Η προηγούμενη Πρόεδρος τουλάχιστον αναρτούσε την πρόσκληση με τα θέματα για συνεδρίαση του Τ.Σ). Αν πράγματι τις έχετε κάνει γιατί φοβάστε να δώσετε το ΑΔΑ. Σας παραθέτω ένα απόσπασμα σχετικά με το θέμα της ονοματοδοσίας από το lawspot.gr

3. ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ - ΕΛΕΓΧΟΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ

Α. Συστατικό στοιχείο νόμιμης υπόστασης της απόφασης ονομασίας ή μετονομασίας οδού, πλατείας ή συνοικίας, αποτελεί η δημοσίευσής της, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 97 παρ. 6 του ΚΔΚ13.

Συνεπώς, για τη νόμιμη υπόστασή της, τρεις (3) μέρες μετά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, πρέπει να δημοσιευτεί στο δημοτικό κατάστημα ο αριθμός απόφασης και το περιεχόμενό της14 και να συνταχθεί αποδεικτικό δημοσίευσης από τον αρμόδιο υπάλληλο του δήμου. Περαιτέρω, η απόφαση πρέπει να αναρτηθεί και στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ15.

Β. H ονομασία ή μετονομασία οδών, πλατειών ή συνοικιών «τελειώνεται ήδη με ατομικού χαρακτήρα απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου»16, η οποία, ως εκ της φύσεώς της, υπόκειται στον έλεγχο νομιμότητας του άρθρου 227 του ν. 3852/ 2010, από οποιονδήποτε έχει έννομο συμφέρον, εντός προθεσμίας δεκαπέντε (15) ημερών από τη δημοσίευση της απόφασης ή την ανάρτησή της στο διαδίκτυο ή από την κοινοποίησή της ή αφότου έλαβε πλήρη γνώση αυτής.


13.
ΣτΕ 378/ 2008, 827/ 2007
14.
Καίτοι αρκεί η περίληψη, προτείνεται η ανάρτηση του πλήρους περιεχομένου της απόφασης, δεδομένης της σπουδαιότητας που συνεπάγεται η άσκηση της αρμοδιότητας
15.
Άρθρο 2 παρ. 4 του ν. 3861/ 2010
16.
ΣτΕ 2396/ 2019

Ανώνυμος είπε...

Επειδή είναι αδύνατον να κάνουν όλοι οι κάτοικοι της Κίρρας αίτηση για να ενημερώσετε κάθε έναν χωριστά για τη νομιμότητα των ενεργειών σας αναρτήστε τις εσείς ώστε να μας αποδείξετε οτι αγνοούμε πλήρως το διαδικαστικό.

Ανώνυμος είπε...

Κα Καπαρέλη, με αυτά και αυτά αισίως και δικαίως νομίζω ανεβήκατε στο πλατύσκαλο για τον 3ο όροφο οπότε μην κουράζεστε άλλο. Πάρτε το ασανσέρ.

Ανώνυμος είπε...

Εδω ο κοσμος καιγεται κ το μ... χτενιζεται δεν αντεχουμε αλλο ΚΑΠΑΡΕΛΑΙΟΥΣ ΑΡΚΕΤΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν είδα καμμία απάντηση από την (θεματοφύλακα των διαδικασιών) Κα Πρόεδρο, αναφορικά με το απόσπασμα από το lawspot.gr για την ονοματοδοσία των οδών. Θα μπορούσες όμως εσύ "ΚΑΡΤΕΡΙΑ" να το διερευνήσεις λίγο.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς για εμας και δυστυχώς για αυτούς-ες, αλλάξανε τα πράγματα και δεν περνάνε οι τραμπουκισμοι(κληρονομικο χαρισμα) τουλάχιστον σε κανονικούς ανθρωπους. απευθύνονται μονο σε κατι ανθρωπάκια που δεν εχουν στον ήλιο μοίρα και μονο στο χωριό τους.
Και για όσους δεν θυμούνται η κυρία αυτή που "μαλώνει"τον πρόεδρο είναι αυτή που στις αυτοδιοικητικές εκλογές έτρεχε μόνη της και βγήκε τελευταία.