Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν ΑΜΦΙΣΣΑΣ και Κ.Υ





Μετά τα συνεχή επιβεβαιωμένα κρούσματα στο Γ .Ν. Άμφισσας, είναι επιβεβλημένο για την ασφάλεια του υπόλοιπου προσωπικού, αλλά και για την ασφάλεια των πολιτών, να διενεργηθούν άμεσα τεστ σε όλο το προσωπικό.


Κάποιος υπεύθυνα να μας πεί υπάρχει διαθεσιμότητα σε τέστ;


Να κληθεί  αύριο κιόλας ο ΕΟΔΥ.


Η επιτροπή λοιμώξεων φαίνεται ότι απέτυχε παταγωδώς να μας προφυλάξει αφού όταν τα κρούσματα εμφανίστηκαν στο νομό, μολυνθήκαμε  πρώτοι.


Εδώ και καιρό το σωματείο εργαζομένων ζητούσε να δεί τους ειδικούς  σε κοινό ραντεβού με το διοικητή, προκειμένου να αναφέρει τις αστοχίες των πρωτοκόλλων και να καταθέσει προτάσεις.


Ένα ραντεβού που δεν έγινε ποτέ, με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα.


Φωνάζουμε καιρό τώρα,οι  ημερήσιες μετακινήσεις απαγορεύονται από τμήμα σε τμήμα πόσο μάλλον μέσα στην πανδημία, μιλάμε δηλαδή για διασπορά.


Μέχρι χθες άτομα της παθολογικής που το προσωπικό της είναι απο χθες σε καραντίνα, λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος σε συνάδελφο, κάλυπτε την διαλογή στα ΤΕΠ.


Βοηθός υγειονομικού προσωπικού που τελούσε χρέη τραυματιοφορέα στα ΤΕΠ, μετακινήθηκε προς άλλο τμήμα για να προσφέρει βοηθητική εργασία και καλύπτουν τα ΤΕΠ, με προσωπικό άλλων τμημάτων ανά ημέρα, αυτό και αν είναι διασπορά!


Εδώ και καιρό θα έπρεπε να υπάρχουν ομάδες εργασίας, να εκτιθέμεθα ανα ομάδες ή δυνατόν, και αυτό όμως δεν απασχόλησε κανέναν απο τους υπευθύνους.


Τώρα έχουμε φτάσει στην ώρα μηδέν, πριν κλείσει γενικά όλο το νοσοκομείο και μείνει ακάλυπτος ένας νομός, πάρτε αποφάσεις.Οργανωθείτε και οργανώστε μας σωστά αλλιώς χαθήκαμε. Έπρεπε ήδη να το είχατε κάνει χτές.


ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μια απεργία κ το πρόβλημα λύθηκε.