Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

Επιστολή του βουλευτού κ. Ι.Μπούγα για τον οδικό άξονα «Λαμία-Άμφισσα-Αντίρριο»

 


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάει το Θερμοπυλών-Ιτέας-Αντιρρίου;'Αλλαξε η Σχεδίαση;Λαμίας-Αμφίσσης-Αντιρρίου; Θα τον περάσετε από τα Ορεινά χωριά της Φωκίδος γιά να αναπτύξετε Νταμάρια και όχι την παραλιακή διαδρομή;Αν είναι έτσι,τότε "μπράβο" στα σαίνια-εκπροσώπους της Φωκικής Κοινωνίας.

Ανώνυμος είπε...

Δεν άλλαξε ο δρομος αλλαξε απλώς το ονομα γιατί οι Σαλωνιτες δυσκολευονται να πουν Ιτεα. Δεν βαριέσαι, καθένας με τα προβλήματα του.

Ανώνυμος είπε...

12:24 από πού προκύπτει ότι θα πάνε την διαδρομή απο τα βουνά; Δεν αμφισβητώ ως αβάσιμο ότι λές διότι στο παρελθόν υπήρχαν πράγματι κάποιοι που προσπαθούσαν να περάσουν την νέα εθνική προς Ναύπακτο απο Άμφισσα στον δρόμο προς Διδωρίκη και απο εκεί να ξαναπέφτει παραλία. Πράγματι για να εξυπηρετήσουν τις εξορύξεις βωξίτη και όχι την προοπτική που μπορεί να ζήσει τον πληθυσμό της Φωκίδας που μέχρι και σήμερα συνεχώς μειώνεται. Το έχει καταλάβει και ο πιό χαζός. Στην Φωκίδα ή πρώτος θα είναι ο τουρισμός , άρα θάλασσα και παραλία σε πρώτη προβολή, και όλα τα άλλα με σεβασμό σε αυτό, ή οι εξορύξεις μαζί με τα παραπαίδια τους τα αιολικά και τα ψάρια (η γνωστή ΒΙΑ) και πλήν των σκλάβων που θα τρώνε ένα ξεροκόμματο απο την ΒΙΑ όλοι οι άλλοι πρέπει να φύγουμε. Χωρίς παραλιακό μέτωπο δεν παίζει κανένα σενάριο τουρισμού να καλοπουληθούν και τα τοπικά προϊόντα και αυτό η ΒΙΑ το ξέρει πολύ καλά γιατί ξέρει να διαβάζει και τους νόμους και τις επιστήμες και ξέρει και τα βασικά της παγκόσμιας αγοράς. Η διαπλοκή και η διαφθορά στην Φωκίδα είναι η κορυφαία σε πανελλαδικό επίπεδο γιατί οι επιλογές και τα συμφέροντα είναι πολύ λίγα και δεν αφήνουν επιλογές. Τα ξέρουμε, έχουν δημοσιευτεί και έχουν καταγγελθεί επώνυμα και με αποδείξεις σε όλες τις αρμόδιες αρχές, αλλά η συγκάλυψη που επιβεβαιώνει το βάθος της σήψης δεν έχει επιτρέψει την κάθαρση. Το ότι οι διεφθαρμένοι πολιτικοί της Φωκίδας ουδέποτε έχουν κάνει κάτι για το παραλιακό μέτωπο το λέει η πραγματικότητα. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο όταν σε όλη την Ελλάδα το πρώτο που κάνουν είναι να αναδεικνύουν τις παραλίες τους. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο. Προστατεύουν τα συμφέροντα που υπηρετούν εις βάρος όλων μας. Αυτό όμως το είχαν εγκαταλείψει όταν έφαγαν το πρώτο κράξιμο απο την κοινωνία της Φωκίδας. Αν έχουν ξαναφέρει το σενάριο Εθνική Οδός από δρόμο για Λιδωρίκη θέλουν όχι απλά φτύσιμο, αλλά κρέμασμα. Ο τόπος να βουλιάζει, οι πάντες να έχουν καταλάβει τί συνέβαινε τόσα χρόνια και αυτοί να επιμένουν σε ότι πιο βρώμικο. Καλά κάνεις και θυμίζεις αυτή την βρώμικη πτυχή του παιχνιδιού τους αλλά αν υπάρχουν στοιχεία ότι το ξαναφέρνουν στην συζήτηση , δημοσίευσε τα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μπούγας συνεννοείται με τους συναδέλφους του με επιστολές; Γίνεται δουλειά με αποστολή επιστολών τις οποίες σπεύδει αμέσως να τις δημοποιήσει;
Μα τόσο ηλίθιους μας θεωρεί; Νομίζει ότι δεν καταλαβαίνουμε ότι όλα αυτά γίνονται για το θεαθείναι;

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ!!!!!!!!!!!!!! ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟ!!!!!!!! ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΕΙΤΕ ΟΔΙΚΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ 5ΕΤΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΓΩΝΙΟ
https://ypodomes.com/ta-6-nea-megala-odika-erga-tis-epomenis-pentaetias-2/

Ανώνυμος είπε...

Πως μπορεί να είναι πρώτος ο τουρισμός στη Φωκίδα, με αυτοκινητόδρομο στην παραλία? Η βελτίωση της εθνικής οδού είναι πολύ σημαντικό έργο, αλλά επειδή θα εξυπηρετεί κατά κύριο λόγο κυκλοφορία βαρέων οχημάτων που συνεχώς θα αυξάνεται, οι παραλιακές περιοχές θα υποφέρουν από την όχληση χωρίς κανένα κέρδος. Ιδιαίτερα οι παραλιακές κατοικημένες περιοχές Ιτέας και κυρίως του Γαλαξειδίου. Εάν είχαν προβλεφθεί παρακάμψεις για τις κατοικημένες περιοχές θα μπορούσαμε να μιλάμε για κάποια ανάπτυξη. Ωστόσο, όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι ένας δρόμος δεν πρόκειται να φέρει την ανάπτυξη που θέλουν. Ας κοιτάξουν στην υπόλοιπη Ελλάδα τα τουριστικά μέρη και ας δουν τι προβάλλουν αυτά και τι προσελκύει τον τουρισμό. Σίγουρα, τον τουρίστα δεν τον προσελκύουν η κίνηση των φορτηγών, η φασαρία, ο κίνδυνος των διερχόμενων φορτηγών πλάι στην παραλία που θέλει να κολυμπήσει κ.λπ.

Ανώνυμος είπε...

Κυρ γιαννη μας απαραδεκτος και λιγος για δευτερη τετραετια στην τριτη καιγεσαι