Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Απίστευτη κλοπή σε γήπεδο – «Άγνωστοι» έκλεψαν όλους τους ηλιακούς θερμοσίφωνες από το Κλειστό Άμφισσας !...

Τοποθετήθηκαν πλαστικά καθίσματα στο «Χρ. Καμπεράκης»-Ευχαριστήριο του  Μάκαρου Άμφισσας | Αγία Ευθυμία


Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε σήμερα το απόγευμα τους ανθρώπους των ομάδων και των ακαδημιών, καθώς όταν οι υπεύθυνοι έφτασαν στο «Χριστολιάς Καμπεράκης» ανακάλυψαν ότι είχαν κλαπεί όλοι οι ηλιακοί θερμοσίφωνες!  Ένας μάλιστα έσπασε κατά την αφαίρεση και έχει μείνει στο σημείο! 

Χωρίς ρεύμα το κλειστό της Άμφισσας αναβάλλονται οι αγώνες του  Σαββατοκύριακου!

   «Άγνωστοι» μπήκαν με φορτηγάκι – αγροτικό από την πίσω πόρτα και κυριολεκτικά "ρήμαξαν" ό,τι περιείχε λίγο χαλκό. 

 Ανέβηκαν στα σημεία και δεν δίστασαν να καταστρέψουν ένα ηλιακό θερμοσίφωνο ενώ έκλεψαν όλους τους άλλους. 

  Οι εγκαταστάσεις που είναι πραγματικό στολίδι έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια με πολύ κόπο και εργασία και είναι φυσικό το σημερινό συμβάν να έχει προκαλέσει την οργή και την αγανάκτηση των ανθρώπων αθλητισμού, των γονέων αλλά και των κατοίκων. 

  Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί της σήμανσης ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει η ασφάλεια Άμφισσας. 

 Παρακαλείται όποιος έχει δει ύποπτες κινήσεις στα γήπεδα από εχθές το βράδυ μέχρι και σήμερα το πρωί και μπορεί να δώσει κάποια πληροφορία που θα βοηθήσει, να επικοινωνήσει με την ασφάλεια ή με τους υπεύθυνους του Κλειστού. 

 Κατά τα άλλα, δεν απαιτείται και μεγάλη φαντασία…


https://fokidatv.blogspot.com/2020/10/blog-post_13.html

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ. ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ. ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΕ. ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΗΜΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΜΦΑΝΗ ΚΑΙ ΑΦΑΝΗ ΤΡΟΠΟ. ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΝΑ ΡΗΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΤΗΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΥ. ΟΣΟ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ , ΤΟΣΟ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΡΗΜΑΖΕΙ ΈΡΜΑΙΟ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΗΤΉΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΑΝΤΖΩΘΕΊ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΤΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΘΑ ΞΑΝΑΠΥΡΟΒΟΛΉΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΟ. ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΌΛΟΙ ΟΛΟ ΈΚΠΛΗΞΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΚΑΝΕΊΣ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ, ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΝ ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΠΩΣ ΟΛΟΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ. ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΟΥΝ ΠΟΥ Η ΑΠΌΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Αφού η αστυνομία κυνηγά τον κορονοϊό βάζοντας πρόστιμα στους ήδη ταλαιπωρημένους καταστηματάρχες ανά τη επικράτεια αλωνίζουν οι γνωστοί άγνωστοι. Ελεύθερο το πεδίο.

Ανώνυμος είπε...

ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ θηρευτές ψήφων και θέσεων.

Ανώνυμος είπε...

Κοινή ανακοίνωση του Βουλευτή Φωκίδας, του Αντιπεριφερειάρχη, του Δημάρχου Δελφών, του Προέδρου του ΕΒΕ και των εκπροσώπων των Επαγγελματιών

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα με πρωτοβουλία του Δημάρχου Δελφών, στην Αστυνομική Διεύθυνση Φωκίδας, παρουσία του ταξιάρχου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας Μιχαήλ Τσάτση, των Αστυνομικών Διευθυντών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φωκίδας Παναγιώτη Κατσιάμπα και Γεωργίου Καραχάλιου και τη συμμετοχή του βουλευτή Φωκίδας, Ιωάννη Μπούγα, του Αντιπεριφερειάρχη Γεωργίου Δελμούζου, του Δημάρχου Δελφών Παναγιώτη Ταγκαλή, του Προέδρου του ΕΒΕ Φωκίδας Βασίλη Αυγερινού και των δύο εκπροσώπων των επαγγελματιών, Δημητρίου Κοντονίκου και Χάρη Αγγέλου, τέθηκε και συζητήθηκε το ζήτημα των μέτρων ασφάλειας, κατά την περίοδο ισχύος των περιορισμών για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού, με αφορμή και τα πρόσφατα κρούσματα κλοπών, που συνέβησαν σε καταστήματα του εμπορικού κέντρου της Άμφισσας.

Από το fokidanews 31 Μαρτίου 2020

Ανώνυμος είπε...

Άμφισσα: Ένταση με τους Ρομά - Προπηλακισμοί, απειλές για κλοπές, ξυλοδαρμοί και συλλήψεις.

Ταραχώδης αποδεικνύεται η επιχείρηση παράδοσης επισιτιστικής βοήθειας από πλευράς Δήμου Δελφών στους Ρομά στην Άμφισσα, που έλαβε χώρα τη Mεγάλη Δευτέρα το πρωί. Μέλη της δημοτικής Αρχής παρέδωσαν αρχικά χωρίς πρόβλημα είδη και προϊόντα από σούπερ μάρκετ στους Ρομά που διαβιούν στη συνοικία του βόρειου μπλοκ των εργατικών κατοικιών (στο Μαχαλά στον δρόμο προς το βυζαντινό ναό του Σωτήρα μετά τη Χάρμαινα).

Αν αυτή η πρώτη παράδοση έγινε χωρίς ζητήματα, δεν συνέβη ωστόσο το ίδιο και στον καταυλισμό επί της Ε.Ο. Άμφισσας-Λαμίας πάνω από το ΒΙΟ.ΠΑ. της πόλης.

Σύμφωνα με το fokidanews, οι Ρομά σε εκείνον τον καταυλισμό ζήτησαν να τους καταβληθεί όλη η βοήθεια που προβλέπεται από τις 40.000 ευρώ που έχει χορηγήσει στον Δήμο Δελφών η πολιτεία, καθώς και χρήματα «στο χέρι» από το κονδύλι αυτό, ώστε να τα διαθέσουν οι ίδιοι όπως επιθυμούν.

Εν τούτοις, η δημοτική Αρχή κινούμενη στο πλαίσιο του νόμου αρνήθηκε, έχοντας ως σχεδιασμό η βοήθεια αυτή σε είδη σούπερ μάρκετ να γίνεται τμηματικά το προσεχές διάστημα, καθώς, μεταξύ άλλων λόγων, δεν είναι δυνατό να αδειάσουν από προμήθειες τα καταστήματα προκειμένου να δοθεί τώρα όλη η βοήθεια, όπως απαιτούν οι Ρομά.

Από το zougla.gr

Ανώνυμος είπε...

Το άγνωστοι μου αρέσει.... Τους ξέρουν όλοι ποιοι είναι αλλά δε τους κανουν τίποτα....

M είπε...

Οι <> ξαναχτύπησαν...
Προς τις αρχές του τόπου, Αστυνομία και Δήμο Άμφισσας: Aφήστε τους ανενόχλητους και κλείστε τα μάτια σας όπως πολύ καλά κάνετε τόσο καιρό...
Κάντε τον τόπο έρημο, ικανό μόνο για μεταλλευτική εκμετάλλευση... άλλωστε αυτό δεν επιδιώκετε τόσα χρόνια;
Κλείστε μας στα σπίτια μας και κάντε μας ομήρους της ίδιας μας της κοινωνίας...
<> καθώς και τα ψηφαλάκια...
Μην εκπλαγείτε όμως όταν μια μέρα, που κάποια στιγμή το βλέπω να έρχεται, θα ξεσηκωθούμε όλοι και θα σας κυνηγήσουμε μέχρι, όπως λέει ο λαός μας, να πατήσετε μαύρο χιόνι...
Ν Τ Ρ Ο Π Η πια, κοιτάξτε να σώσετε τα προσχήματα έστω και την τελευταία στιγμή...

Κου-Κου είπε...

Ποια εποχή ηρθαν οι γύφτοι στην Άμφισσα; Ποιος ήταν δήμαρχος; Εκεί οι πρώτες ευθύνες. Οι υπολοιποι απλά συντηρούν την κατάσταση γιατί τους βολευει.

Κου-Κου είπε...

Γιατί δεν δημοσιεύσατε το σχόλιο για το πότε ήρθαν οι γύφτοι στην Άμφισσα; Το πρόβλημα μας είναι τεράστιο. Εσείς στην Ιτέα μπορεί να μην έχετε αλλά μάλλον συμφέροντα εξυπηρετείτε.