Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

" Α.Σ Ηνίοχος " : Ευχαριστήρια



 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι κρίμα ,..αν είχες πάει και στα Αιολικά να πάρεις και από κει το “τίμημα της υποταγής” σου θα μπορούσες άνετα να ονομάσεις τον σύλλογο Β.Ι.Α ( Βωξίτης-Ιχθυοκαλλιέργεια-Αιολικά).

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά ας σοβαρευτούμε. Απο την μία όποιος θέλει λεφτά τρέχει του τα δίνουν και να η κοινωνική διαφήμιση. Απο την άλλη κάποιοι πολεμάνε να σώσουν όπως λένε την περιοχή απο αυτούς που την θέλουν χωματερή για τις επιχειρήσεις τους. Τελικά να συμβιβαστούμε όλοι μαζί στο να γίνει απο κοινού ένα αίτημα σε Επιθεωρητές και Ελεγκτικές υπηρεσίες να ελέγξουν και να αξιολογήσουν την κατάσταση και εάν οι επιχειρηματίες μας τα κάνουν όλα καλά , τότε και να τους αγαπήσουμε και να δεχόμαστε τα λεφτά τους; Έχει σκεφτεί κάποιος απο τους ευεργετημένους διαφημιστές των ψίχουλων πόσο ξεφτιλίζεται εάν όσοι αντιδρούν έχουν δίκιο; Δηλαδή όπου κάποιοι κλέβουν και λεηλατούν τον τοπικό πλούτο με τρόπο που αφήνουν πίσω καμμένη γη, αρκεί να μοιράζουν κάποια ψίχουλα στους πεινασμένους που δημιούργησαν και έληξε το πρόβλημα; Έχει σκεφτεί όποιος υποστηρίζει τυφλά ότι αυτές οι εταιρίες τα κάνουν όλα καλά πόσο άθλιος είναι να το κάνει αυτό εάν έχει άδικο; Είναι τόσο απλό. Ας πάνε οι υποστηρικτές της ΒΙΑ που θίγονται στον Κο ΜΠούγα τον Κο Ταγκαλή, τον Κο Παναγιωτόπουλο, τον Κο Δελμούζο , μαζί με όλα τα άλλα πανηγύρια να διοργανώσουν και αυτό την επίλυσης του Φωκικού κυπριακού. Να μαζέψουν όλους του ενδιαφερόμενους απο το πρωί και να δώσουν χρόνο για λόγο και αντίλογο και δευτερο λογό και τρίτο και τέταρτο μέχρι να εξαντληθούν επιχειρήματα και αντεπιχειρήματα. Όσοι κατηγορούν την ΒΙΑ το ζητάνε δέκα χρόνια. Οι αρμόδιοι επιλέγουν να διασύρονται δια την σιωπής τους. Γιατί; Είναι τόσο απλό. Αν όλα γίνονται καλά, και ας μην μπορούμε να καταλάβουμε γιατί πάει ο τόπος κατά διαόλου, να το πάρουμε απόφαση ότι μας έχουν κάνει μαζικά μάγια και δεν υπάρχει σωτηρία. Να σηκωθούν να φύγουν όσοι περισσεύουν μιά ώρα αρχύτερα και να μείνουν πίσω να ζήσουν ευτυχισμένοι με τους ευεργέτες εργοδότες τους όσοι έχουν δουλειά. Και όποτε ο σύλλογος θέλει λεφτά να ζητάει να του δίνουν και να μαζεύονται όλοι μαζί ευτυχισμένοι να καμαρώνουν ο ένας τον άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Αυτές οι μικροδωρεές με τις δημόσιες ευχαριστήριες επιστολές στους Δωρητές,αποτελούν μικροπολιτική, ή χειρότερα αναγνώριση εξάρτησης των αυτοδιοικητικών από επιχειρηματίες της περιοχής, οι οποίοι από την μία την "βιάζουν" και μετά εξαναγκάζονται ως "αντιστάθμισμα" να υποκύπτουν στις πιέσεις επετείας των Αυτοδιοικητικών γιά να δημιουργήσουν κονωνική ανοχή-συναίνεση στις ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ που διαπράττουν κυρίως ΣΚΟΠΙΜΑ κατά την λειτουργία τους . Ας βοηθούν λοιπόν οι επιχειρηματίες την τοπική κοινωνία διότι από αυτήν παίρνουν τον Πλούτο τους,αλλά ας μην κάνουν κωλοτούμπες και χαίρονται οι Αυτοδιοικητικοί γι' αυτό.Αποτελεί εξευτελισμό και των δύο.Και αυτού που δίνει αλλά και αυτού που λαμβάνει.

Ανώνυμος είπε...

Καλώς τον τον νέο υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ , έδωσε μόλις τα διαπιστευτήριά του στη ΒΙΑ. Και πόσο συμβολικό... με όχημα τον ΗΝΙΟΧΟ των Δελφών .

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΣΤΟ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ''ΔΩΡΕΕΣ''ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΤΕ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ?ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΣΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ[ΑΛΛΑΓΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ,ΣΕΡΒΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ,ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ]ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ Η ΚΟΛΟΜΒΙΑ.