Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ : "ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΠΕ ΑΚΤΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ "




5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μετά από πολλά χρόνια διαβάζει κανείς μια γενναία απόφαση για τα κοινά της περιοχής μας , που εμπεριέχει τα στοιχεία του προσανατολισμού του δήμου μας στην τουριστική προοπτική του , με την αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου με τον σωστό και όχι τον "επιβαλλόμενο" τρόπο .
Για πρώτη φορά επίσης , βλέπουμε μια λιμενική επιτροπή να κατανοεί τις ανάγκες και να αξιολογεί τις προτάσεις αναλαμβάνοντας τις ευθύνες της , απέναντι στην τοπική κοινωνία και το μέλλον των παιδιών μας.

Καλή συνέχεια στο έργο σας .
Καλή δύναμη Σοφία.

Ανώνυμος είπε...

Πρώτη φορά απόφαση αναφέρει το ΦΕΚ του 1981 που αναφέρει πιο ειναι το Δελφικό Τοπίο όπως και πια ειναι η μόνη προοπτική για να μην πεθάνει και αυτός ο κόλπος από τον καρκίνο που έχει δολοφονήσει ήδη την περιοχή της Θίσβης και του Διστόμου. Δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι οι γνωστοί εγκληματίες δεν θα προσπαθήσουν να στρέψουν και αυτή την απόφαση είσαι βάρος του τόπου μας. Το 2015 το τότε Δημοτικό Συμβούλιο πήρε μια πρώτη γενναία απόφαση στην γνωμοδότηση για το αισχρό χωροταξικο νόμο αλλά μετά ήρθε πάλι ο Κυριακοπουλος με την ΙΜΕΡΙΣ και κάνανε αμέσως τούμπα. Εύχομαι η σημερινή επιτροπή να μείνει σταθερή σε αυτή την γραμμή που ξεκίνησε η προηγούμενη επιτροπή και που από οτι φαίνεται την προχωρά με πολύ γρηγορότερο ρυθμό και ακόμα και πιο δυναμικά και ξεκάθαρα. Συγχαρητήρια και μακάρι να κάνω λάθος που φοβάμαι την γνωστή συμμορία.

Χρήστος Βανδώρος είπε...

Η παραπάνω απόφαση έρχεται σαν συνέχεια ανάλογης απόφασης της προηγούμενης λιμενικής επιτροπής. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΆ ΑΡΝΕΊΤΑΙ την ακτομηχανική μελέτη καθόσον για αλλαγή υλικού κτλ χρειάζεται νέα ΜΠΕ και ουσιαστικά νέα μελέτη. Το μόνο σημείο που νομίζω ότι προσπερνάει η απόφαση είναι την σχετική με το θέμα τεχνική έκθεση του καθηγητή ΕΜΠ κ Μουτζούρη που εστίαζε στην αποκοπή των τσιμέντινων μολίσκων ώστε το πρωτογενές υλικό να εξαπλωθεί στην παραλία. Φυσικά αυτό μπορεί να γίνει χωρίς ΜΠΕ κτλ επειδή οι μολίσκοι είναι άνευ αδείας δηλ παράνομοι.

Ανώνυμος είπε...

Άλλο έγκριση, άλλο απόρριψη και άλλο έγκριση υπό όρους.

Ανώνυμος είπε...

θα γινει παραλια τολοφωνας. η αποφαση ειναι για να πουμε πως ειμαστε εδω για τις επομενες εκλογες. αληθεια γνωριζει κανεις ποιος εχει το θραυσυο λατομείου και θα κανει τα παντα να το ξεφορτωθεί? διπλα σας ειναι. μην πανηγυριζετε ιτιωτες ακομα.