Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

ΗΠΑ: Ενημέρωσαν τον ΟΗΕ ότι αποχωρούν από τη Συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα

Την αποχώρησή τους από την Συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα ανακοίνωσαν οι ΗΠΑ 


Οι ΗΠΑ  ενημέρωσαν τη Δευτέρα τα Ηνωμένα Έθνη ότι θα αποχωρήσουν από τη Συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Μάικ Πομπέο.   

Με την κίνηση αυτή ξεκινά η διαδικασία που θα κρατήσει έναν χρόνο για την αποχώρηση από τη Συμφωνία αυτήν, όπως είχε δεσμευτεί ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ από το 2017.   

Η αντίστροφη μέτρηση που ξεκινά σήμερα θα ολοκληρωθεί στις 4 Νοεμβρίου 2020, δηλαδή μία ημέρα μετά τις επόμενες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ όπου θα είναι υποψήφιος ο Τραμπ διεκδικώντας μια δεύτερη θητεία.   


Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / Reuters / AFP Πηγή: www.lifo.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΤΟΝ ΣΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ. ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΙΟΛΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΜΗΝ ΧΑΛΑΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΊΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ . ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Τα Κάτω Λακώματα Φωκίδας να δεις πως θα σώσουν το παγκόσμιο κλίμα με τις ανεμογεννητριες της General Electric.....Στο Νομό Φωκίδας γίνονται τα περισσότερα περιβαλλοντικά εγκλήματα , επειδή κρατήθηκε ο Νομός σε απομόνωση με φτωχό και φθήνοντα γηγενή πληθυσμό. Όπως λέει ο σοφός λαός βρήκανε Κ..ο και ξύνουν τα άπαυτά τους , όλα τα αρπακτικά εγχώρια και αλλοδαπά...