Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Τραγωδία στο Αντίρριο: Βρέθηκε νεκρός και ο δεύτερος επιβάτης του ιστιοφόρου

Τραγωδία στο Αντίρριο: Βρέθηκε νεκρός και ο δεύτερος επιβάτης του ιστιοφόρουΔύο άνδρες επέβαιναν σε ιστιοφόρο που ήταν ελλιμενισμένο στην ανατολική προβλήτα του Αντιρρίου, το οποίο, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, αναποδογύρισε. Οι λιμενικές αρχές εντόπισαν τις σορούς τους μετά από πολύωρες έρευνες.

Ιστιοφόρο στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες αναποδογύρισε στην θαλάσσια περιοχή του Αντιρρίου, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνδρες. Ο πρώτος εντοπίστηκε το βράδυ της Κυριακής και ο δεύτερος το πρωί της Δευτέρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο άτομα επέβαιναν σε ιστιοφόρο που ήταν ελλιμενισμένο στην ανατολική προβλήτα του Αντιρρίου.




Λόγω των ισχυρών ανέμων 7-8 μποφόρ που έπνεαν στην περιοχή, το ιστιοφόρο αναποδογύρισε και βούλιαξε. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το ένα εκ των δύο ατόμων πρόλαβε και ειδοποίησε τις Αρχές, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν άμεσα οι έρευνες.

Παρά τις προσπάθειιες των αρχών όμως έχασαν δυστυχώς τη ζωή τους και οι δύο άνδρες. Στις επιχειρήσεις εντοπισμού συμμετείχαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού, καθώς και δύο δύτες από την 6η ΕΜΑΚ της Πάτρας.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: