Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

“Να αποφασίζεται ανά νομό ο προϋπολογισμός της Στερεάς”! Αίτημα από τις παρατάξεις Γκλέτσου και Αναγνωστάκη, αντιδράει Σπανός.


Με διπλή συνεδρίαση συνέρχεται την Τρίτη στη Λαμία το περιφερειακό συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας. 
Στη δεύτερη συνεδρίαση θα συζητηθεί το θέμα της έγκρισης του προϋπολογισμού του έτους 2020, καθώς και του συνοπτικού πίνακα τριετούς προϋπολογισμού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Διαβάστε σχετικά εδώ: http://www.amfissaface.gr/2019/11/21/post-4286/
Για το θέμα του προϋπολογισμού οι παρατάξεις Γκλέτσου, μέσω του συμβούλου Φωκίδας και Αντιπροέδρου της παράταξης, και Αναγνωστάκη έχουν υποβάλει αίτημα προς το Φάνη Σπανό προκειμένου να πραγματοποιηθούν ειδικές συσκέψεις-διαβούλευση ανά περιφερειακή ενότητα ώστε ο προϋπολογισμός να καταρτιστεί όσο το δυνατόν εγγύτερα προς τις πραγματικές ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, να υπάρξει αναλυτικότερη ενημέρωση της κοινής γνώμης σε κάθε νομό της Στερεάς, αλλά και να τύχει της μέγιστης δυνατής συναίνεσης και νομιμοποίησης από τους πολίτες.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Περιφερειάρχης Στερεάς εμφανίζεται απορριπτικός της πρότασης αυτής.

Εν τούτοις, οι παρατάξεις Γκλέτσου και Αναγνωστάκη, η 2η και η 3η σε αριθμό συμβούλων στο περιφερειακό συμβούλιο, προτίθενται να υποβάλουν και επίσημα το αίτημα-πρόταση για το θέμα αυτό στη συνεδρίαση της Τρίτης, προκειμένου αφ ενός αυτό να συζητηθεί και να υιοθετηθεί από το Σώμα αλλά και για να καταθέσουν τις προτάσεις και την επιχειρηματολογία τους σχετικά οι παρατάξεις της περιφερειακής αντιπροσωπείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: