Ψηφίστε τώρα για την σωτηρία του Δελφικού Τοπίου

Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΦΩΚΙΔΑΣ : " Όλοι στη Συγκέντρωση που καλούν τα Σωματεία Συνταξιούχων ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΝΟΕΜΒΡΗ , 11:00 , ΣΤΗΝ ΠΛ.ΗΣΑΪΑ , ΑΜΦΙΣΣΑ"ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΦΩΚΙΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καλούμε όλα τα μέλη μας και συνολικά τους εργαζόμενους, όλο το λαό της Φωκίδας , να συμμετέχουν στη Συγκέντρωση ενάντια στο Νέο Ασφαλιστικό που βέβαια πατάει πάνω σε όλους τους προηγούμενους αντιασφαλιστικούς νόμους και θέλει να διαλύσει και το όποιο ψήγμα Κοινωνικής Προστασίας είχε απομείνει.

Αφορά όλους, αφορά τις ζωές μας. Μας θέλουν να δουλεύουμε μέχρι τα βαθειά γεράματα, να γίνουμε πελάτες στις ασφαλιστικές εταιρείες και να τζογάρουμε τους κόπους μας στο Χρηματιστήριο, χωρίς να ξέρουμε τι σύνταξη θα πάρουμε. Η προστασία της ζωής, η ασφάλεια στην εργασία , η υγεία και η πρόληψη, εμάς και των παιδιών μας, όλα , θέλουν να είναι ατομική υπόθεση του καθενός. Το Κράτος θα εγγυάται μόνο κάποια ψίχουλα και οι επιχειρηματικοί όμιλοι, όχι μόνο θα γλυτώσουν από την όποια προστασία υποχρεώνονταν να μας παρέχουν, αλλά και με το νόμο πλέον, οι εισφορές οι δικές μας θα τους ταΐζουν.

Αυτό το έγκλημα ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!

Όλοι στη Συγκέντρωση που καλούν τα Σωματεία Συνταξιούχων

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΝΟΕΜΒΡΗ , 11:00 , ΣΤΗΝ ΠΛ.ΗΣΑΪΑ , ΑΜΦΙΣΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: