Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Στο ΔΣ της ΕΝΠΕ ο Χρήστος Δούρος!




Με νέο Πρόεδρο τον Απόστολο Τζιτζικώστα, όπως άλλωστε αναμενόταν, ολοκληρώθηκαν πριν λίγο οι εκλογές της Ένσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ).
Παρατάξεις για το ΔΣ της ΕΝΠΕ κατέβασαν η ΝΔ με επικεφαλής τον εκλεγέντα Πρόεδρο Απόστολο Τζιτζικώστα, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ.
Στο 25 μελές ΔΣ 13 θέσεις καταλαμβάνουν οι 13 περιφερειάρχες της χώρας, ενώ οι υπόλοιπες 12, εκλόγιμες αυτές, διατίθενται στις έδρες που κέρδισαν οι παρατάξεις στις σημερινές εκλογές.
Η παράταξη Τζιτζικώστα εξέλεξε 1 επιπλέον έδρα στη Στερεά -συνολικά 9 από τις υπόλοιπες 12, την οποία καταλαμβάνει ο περιφερειακός σύμβουλος Φωκίδας και Αντιπρόεδρος της παράταξης Γκλέτσου Χρήστος Δούρος, ο οποίος πρώτευσε ανάμεσα στους εκπροσώπους της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Μια εξέλιξη ιδιαίτερα σημαντική για τη Στερεά και πολύ περισσότερο για τη Φωκίδα, σε κάθε περίπτωση, καθώς ο περιφερειακός σύμβουλος Φωκίδας από τη Γραβιά θα είναι μαζί με τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό οι δύο επκρόσωποι της Στερεάς Ελλάδας στο κορυφαίο σε πανελλήνιο επίπεδο όργανο της περιφερειακής αυτοδιοίκησης!
Διαβάστε επιπλέον εδώhttp://www.amfissaface.gr/2019/11/04/post-4131/

Δεν υπάρχουν σχόλια: