Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

ΙΤΕΑ... Ανοιχτή συζήτηση για το μεταναστευτικό ζήτημα την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στις 11 πμ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


    Σας προσκαλούμε την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019, ώρα 11:00 το πρωί, στην αίθουσα εκδηλώσεων (ισόγειο) του Κυριακοπούλειου Ηλιοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου Ιτέας, σε μια συνάντηση - συζήτηση για το θέμα του μεταναστευτικού ζητήματος, που αφορά την πόλη μας και τις γειτονικές πόλεις του Δήμου Δελφών (Άμφισσα, Ιτέα, Γαλαξίδι, Δεσφίνα, Σερνικάκι και άλλες). 


    Θα γίνει μια ανοιχτή συζήτηση με τους παρευρισκόμενους και με το τι θα πρέπει να γίνει ώστε να συντονιστούμε ως Δημότες του Δήμου Δελφών ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι για το μέλλον του τόπου μας και το πως θέλουμε να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας!! 
  
   Παρακαλούμε να παρευρεθείτε γιατί μας αφορά όλους!...

ομάδα πολιτών

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ποιος καλει και γιατι δεν εχουν το θαρρος να το δηλωσουν αλλα ετσι εχουν μαθει

Ανώνυμος είπε...

λυπαμαι και για σας εκει στην καρτερια καταλαβατε τι κανατε ποιοι ειναι αυτοι μη μπλεκεστε σε ακροδεξια παιγνιδια

Ανώνυμος είπε...

Για τους ήδη υπάρχοντες "παράνομους" μετανάστες υπάρχει ενδιαφέρον ή όχι;.
Σας έπιασε ο πόνος- ανησυχία για τους μετανάστες;
Τόσο καιρό ή μάλλον τόσα χρόνια, κάνατε μια ανάλογη συζήτηση για τους μετανάστες που εγκαταστάθηκαν στον τόπο ΜΟΥ;
Προβληματίστηκε κάποιος από σας;

Καρτερία είπε...

ζητάμε συγγνώμη το κείμενο εστάλη από κάποια κίνηση συμπολιτών μας και εκ παραδρομής δεν ανεγ΄ραφη στο κείμενο. Ευχαριστούμε για την επισήμανση. Η 'κ' δημοσιεύει κάθε κείμενο που δεν είναι αντίθετο στους Νόμους και τα χρηστά ήθη και δεν θίγει πρόσωπα.

Ανώνυμος είπε...

Η πρόσκληση κυκλοφορεί από μέρες ανυπόγραφη, για πρώτη φορά βλέπουμε το "ομάδα πολιτών", αλλά εξακολουθούμε ν' αναρωτιόμαστε ποιοι είναι! Μια πληροφορία λέει ότι η αίτηση στο Δήμο για παραχώρηση της αίθουσας έχει ονοματεπώνυμο, τίνος; Επίσης πληροφορία λέει ότι αναβάλλεται η συγκέντρωση και θα γίνει σε άλλο χώρο.

Ανώνυμος είπε...

καπιοι εχουν παιδια και ανηψια στο εξωτερικο και εδω φορουν την κουκουλα τους για να εκφρασουν τον ρατζισμο και την ξενοφοβια τους αν εχουν κοτσια να την κανουν την συγκεντρωση στην προβλητα αλλα φοβουντε το κραξιμο απ τα ιδια τα παιδια τυους . καληνυχτα ελλαδα καληνυχτα φωκιδα

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα είναι υπαρκτό.Η ανάγκη γιά αντιμετώπιση μονόδρομος.Κάθε συζήτηση Ελλήνων Πολιτών γιά αποδοχή ή όχι των Λαθρομεταναστών είναι καλοδεχούμενη.
Αν κάποιοι έχουν διαφορετικές απόψεις ας πάρουν μέρος στην συζήτηση και ας τις εκφράσουν.

Ανώνυμος είπε...

Η Φωκίδα έχει πει καληνύχτα εδώ κ καιρό με αυτούς που την κυβέρνησαν τα τελευταία χρόνια.αν έρθουν κ οι λαθραιοι θα ναι η ταφοπλακα

Ανώνυμος είπε...

Καρτερία ,τι μας λες τωρα βρε...Δηλαδη αν εγω σου στειλω ενα κάλεσμα σε συνάντηση με θεμα «μέγεθος δονητων,ελατε ολοι να βρούμε τον κατάλληλο»,θα το ανεβάσεις μιας και δεν ειναι αντίθετο στους νόμους και τα χρηστα ήθη και δεν θίγει πρόσωπα;;

Ανώνυμος είπε...

Τα κονδύλια για τους μεταναστες να δοθουν στο Δημο για ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟ των δικών του (νεολαίων) μεταναστών για σιτιση κ εργασια ως να στρωσουν τα πραγματα... ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Έμπρακτη βοήθεια στα νησιά μας!

Δεν είναι κομματικό το ζήτημα, είναι πατριωτικό.

Ας μην μιλήσουμε για χριστιανική αλληλεγγύη σε κατατρεγμένους γιατί θα πάει μακριά η κουβέντα. Ας μείνουμε στο ότι τα νησιά μας χρειάζονται την έμπρακτη αλληλεγγύη μας!

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ