Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Θρίλερ στην Άμφισσα: Σε σωφρονιστικό υπάλληλο ανήκει το απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε σε αυτοκίνητο! Μυστήριο με την υπόθεση!

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με το απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε σε αυτοκίνητο στην Άμφισσα, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ανήκει σε σωφρονιστικό υπάλληλο!



Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζουν οι Αρχές για τον μυστηριώδη θάνατο του συνταξιούχου σωφρονιστικού υπαλλήλου, τον οποίο εντόπισαν μέσα σε φλεγόμενο όχημα

Στελέχη της ασφάλειας έχουν ξεκινήσει να λαμβάνουν καταθέσεις από συγγενείς και φίλους προκειμένου να καταγράψουν τυχόν κινδύνους κι απειλές που δεχόταν από άτομα, καθώς και αν είχε εκφράσει πρόσφατα προβλήματα που μπορεί να αντιμετώπιζε.

Άμφισσα πτώμα

Αυτό που προβληματίζει τις Αρχές είναι το δρομολόγιο που ακολούθησε ο 60χρονος σωφρονιστικός επί της εθνικής οδού Άμφισσας – Προσηλίου, καθώς δεν φαίνεται να είχε κάποιο προγραμματισμένο ραντεβού και το όχημα βρέθηκε σε απομακρυσμένο σημείο.

Ανοιχτά παραμένουν τα ενδεχόμενα που οδήγησαν στο θάνατό του, με τους αστυνομικούς να μην αποκλείουν ούτε το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας ούτε και της εγκληματικής ενέργειας. Απαντήσεις αναμένεται να δώσει η νεκροψία- νεκροτομή που θα γίνει στη σορό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: