Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Πρωτάθλημα Παμπαίδων Ε΄Όμιλος: Απόλλων Λιβαδειάς Α΄ - Γ.Σ. Ιτέας 46-41 (από το fb του Γ.Σ Ιτέας)

basketball 4
Πρωτάθλημα Παμπαίδων Ε΄Όμιλος: Απόλλων Λιβαδειάς Α΄ - Γ.Σ. Ιτέας 46-41
Σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στη Λιβαδειά για το πρωτάθλημα παμπαίδων αγοριών, η ομάδα μας παρά την πολύ καλή συνολική παρουσία μέσα στο γήπεδο, δεν κατάφερε να φέρει το διπλό απέναντι στον τοπικό Απόλλωνα Α΄,  χάνοντας τελικά με σκορ 46-41. Ουσιαστικά ο αγώνας κρίθηκε στο 3ο οκτάλεπτο όπου η γηπεδούχος ομάδα ανέβασε ρυθμούς και παίζοντας καλή άμυνα δεν μας επέτρεψε να σκοράρουμε, αλλά από κει και πέρα η ομάδα μας ήταν καλύτερη σε όλα σχεδόν τα 8λεπτα του αγώνα και οι μικροί παίχτες μας αξίζουν τα συγχαρητήριά μας. Επόμενος αγώνας για τον Ε΄όμιλο του πρωταθλήματος παμπαίδων θα είναι στην Ιτέα με αντίπαλο τον Άρη Αμφίκλειας.
Για να δείτε όλα τα αποτελέσματα του πρωταθλήματος παμπαίδων, αλλά και τους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήματος επιλέξτε αυτόν τον σύνδεσμο>>
Διαιτητές: Γερονικολός-Παπακωνσταντίνου.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ Α’ (Παπαθανασίου): Παπακωνσταντίνου, Τσαντζούρης, Αλλιάϊ, Γέρος, Πέτρου 20, Παναγιωτίδης 6, Περγαντάς 8, Τσάκο 4, Παγώνης 2, Τσώνης 4, Παντίσκας, Πιπίνης.
Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ (Μωραΐτης): Διαβολής 2, Κούκος, Υζελάρι, Παπανικολάου, Μολές 16, Μανανάς, Γκιάτης, Κατσίμπρας 17, Οικονόμου 1, Πιλάλας, Κουτρόγιαννος 5, Θεοφάνης.
ΓΣ Ιτέας

Δεν υπάρχουν σχόλια: