Ψηφίστε τώρα για την σωτηρία του Δελφικού Τοπίου

Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019

Πασχαλιάτικες ευχές από τον πολιτευτή Κ.ΧαλιορήΜε σεβασμό και κατάνυξη ζούμε και φέτος τις ιερές στιγμές του Θείου Πάθους: τον πόνο, την ταπείνωση και τη θυσία στο δρόμο προς τον Γολγοθά.
Στο τέλος αυτής της πορείας, όμως, το πένθος και ο θρήνος δίνουν τη θέση τους στη χαρά της Ανάστασης.
Ο συμβολισμός του Πάσχα, είναι διαχρονικός και πιο επίκαιρος από ποτέ. Μας διδάσκει ότι ο άνθρωπος μπορεί να αντέξει κάθε δοκιμασία, μπορεί να βρει τη λύτρωση με οδηγό την αγάπη και την αλληλεγγύη, την πίστη και την ελπίδα. Όσο σκοτεινός κι αν φαίνεται ο δρόμος μας, το Φως της Ανάστασης θα υπάρχει πάντα για να μας καθοδηγεί, να μας δίνει δύναμη και κουράγιο.
Ας πορευθούμε λοιπόν στο Φως, ακολουθώντας τον Χριστό. Ας έρθουμε πιο κοντά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, ας νοιαστούμε έμπρακτα για τον διπλανό μας, ας προσφέρουμε όπου χρειάζεται χέρι βοήθειας, αλλά και χέρι συμφιλίωσης. Κανείς μας δεν είναι άτρωτος, κανείς μας δεν περισσεύει, κανείς δεν αξίζει να είναι μόνος. Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί για το κοινό καλό και για όσα μας ενώνουν, αφήνοντας στην άκρη αυτά που μας χωρίζουν. Ας κάνουμε το μήνυμα της Ανάστασης πράξη, κάθε μέρα.
Εύχομαι σε όλες και όλους να περάσουν αυτές τις ευλογημένες μέρες με υγεία και χαρά, μαζί με όσους αγαπούν.
Καλή Ανάσταση!
Kωνσταντίνος Εμ. Χαλιορής
Οικονομολόγος Μ.Sc
Πολιτευτής Νέας Δημοκρατίας Ν.Φωκίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια: