Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

"Επιλογή Ευθύνης" - νέοι υποψήφιοι: Νίκος Σαίτης στην Ιτέα και Γιώργος Μαλάμος στην Άμφισσα



ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Ονομάζομαι Νικόλαος Σαίτης του Κωνσταντίνου. Γεννήθηκα στην Ιτέα Φωκίδος το 1956. Τελείωσα το εξατάξιο Γυμνάσιο και ακολούθως την Ανωτέρα Σχολή Ηλεκτρονικών ΑΤΟΜ που υπάγεται στα ΤΕΙ Αθήνας. Υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία ως έφεδρος ανθυπολοχαγός διαβιβάσεων. Έχω εργασθεί για πάνω από 30 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα και συγκεκριμένα στο τμήμα marketing και πωλήσεων των εταιρειών CORMANΑ.Ε. και ΠΕΤΤΑΣ Α.Β.Ε.Ε.,σαν διευθυντής πωλήσεων στην εταιρεία ΚΑΜΗΛΑΡΗΣ Α.Ε.Β.Ε. και ΠΑΚ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., σαν γενικός διευθυντής στην αλυσίδα καταστημάτων PIZZAFAN Α.Ε. καιLARTIGIANOΑ.Ε. και σαν KEYACCOUNTMANAGERστην εταιρεία ΑΛΛΑΤΙΝΗ  Α.Ε. και NUTRIARTΑ.Β.Ε.Ε.  Ασχολούμαιγια χρόνια με τα κοινά και υπήρξα Γενικός Γραμματέας στο σύλλογο ΙΤΕΑΤΩΝ Αθηνών για 12 συνεχόμενα χρόνια.
Εδώ και δύο χρόνια έχω επιστρέψει στην Ιτέα οικογενειακώς. Είμαι παντρεμένος με την δικηγόρο Αμαλία Πασιάκου και έχω ένα γιό, τον Κωσταντίνο, μαθητή της 2ας Γυμνασίου.
Επιθυμώ να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση, επειδή ενδιαφέρομαι πραγματικά για τον τόπο μου. Πιστεύω ότι με την εμπειρία που διαθέτω, με ζήλο και τιμιότητα,μπορώ να βοηθήσω στην επίλυσητων σοβαρών προβλημάτων που ταλανίζουν την περιοχήμας, ειδικά τα τελευταίαχρόνια.
Ζητώ την στήριξή σας στις Δημοτικές εκλογές του Μαίου,στις οποίες θα συμμετάσχω στον συνδυασμό<< Επιλογή Ευθύνης>>, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Παναγιώτη Ταγκαλή,

Συνδημότισσες/τες

Ονομάζομαι Γεώργιος Μαλάμος. Είμαι  γιος του Βασιλείου Μαλάμου και της Αικατερίνης Δρίβα και πατέρας δύο μικρών κοριτσιών . Γεννήθηκα και ζω μόνιμα στην Άμφισσα, έλκοντας την καταγωγή μου από το Προσήλιο Φωκίδας.
Ολοκλήρωσα τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στο Γενικό Λύκειο Άμφισσας, όπου και αρίστευσα.  Η αγάπη μου για την θάλασσα με ώθησε σε σπουδές στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) Μακεδονίας. Αποφοίτησα αποκτώντας τον βαθμό του Ανθυποπλοιάρχου.  Αποκτώντας θαλάσσια υπηρεσία με πολυάριθμα ταξίδια στην ποντοπόρο ναυτιλία, έφτασα στον βαθμό του Υποπλοιάρχου. Υπηρέτησα την πατρίδα μας στο Πολεμικό Ναυτικό για 19 μήνες  ως Σημαιοφόρος  Έφεδρος Αξιωματικός, Μάχιμος (ΣΕΑ/Μ).
 Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι στο Κατάστημα Κράτησης Άμφισσας. Εκδήλωσα από την αρχή το ενδιαφέρον μου για τα συνδικαλιστικά όργανα του κλάδου και σήμερα κατέχω την εκλεγμένη θέση του προέδρου της Ένωσης Υπαλλήλων του Καταστήματος. Υπέρμαχος του εθελοντισμού έχω διατελέσει δραστήριο μέλος συλλόγων με ενδιαφέροντα πολιτιστικά, περιβαλλοντικά, φυσιολατρικά κι αιμοδοτικά.
 Η πρώτη μου απόπειρα δραστηριοποίησης στον Α’ βαθμό Αυτοδιοίκησης ήταν στις δημοτικές εκλογές του 2010. Συμμετείχα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα Άμφισσας με τον Συνδυασμό ‘’ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ’’ και υποψήφιο Δήμαρχο τον Απόστολο Καραχάλιο και μου κάνατε την τιμή να εκλεγώ.
Στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές  εκλογές πήρα την απόφαση να δώσω πάλι το παρών και να συστρατευτώ   με τον Παναγιώτη Ταγκαλή.  Ο Δήμος μας διαθέτει μνημεία υλικού και άυλου πολιτισμού με παγκόσμια ακτινοβολία, στην διατήρηση,  προβολή και αξιοποίηση των οποίων θα πρέπει να στηρίξουμε τις ενέργειές μας. Οφείλουμε να αδράξουμε την ευκαιρία ως υπεύθυνοι κι ενεργοί πολίτες, που αγαπούν τον τόπο τους και νοιάζονται για τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών τους,  μαχόμενοι για έναν Δήμο με μέλλον και προοπτική.
Υποστηρίζω  ακράδαντα ότι για την επανεκκίνηση του Δήμου Δελφών απαιτούνται τρία βασικά στοιχεία: ΔΟΥΛΕΙΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΗΘΟΣ, στοιχεία που καθρεπτίζονται στο πρόσωπο του επικεφαλής  του συνδυασμού ΄΄ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ΄΄ , ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΑΓΚΑΛΗ.
Ελπίζω σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση να υποστηρίξετε τον συνδυασμό «ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ» και να με τιμήσετε με την ψήφο σας.


Με εκτίμηση,
Μαλάμος Γεώργιος


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να δούμε πότε ο κος Ταγκαλής και οι υποψήφιοί του θα πάρουν θέση για το ποίες παραγωγικές δραστηριότητες θα σώσουν τον τόπο από τον κατήφορο της φτώχειας που μας έχουν οδηγήσει οι μεχρι σημερα εκλεγμένοι. Να μας πουν αν θα εξακολουθήσουν να στηρίζουν τυφλά βωξίτη αιολικά και ιχθυοκαλλιέργειες που ψηφίζει μέχρι σήμερα ο κος Ταγκαλής αποκλείοντας τον τουρισμό και ότι αυτός μπορεί να συμπαρασύρει, ή εάν ο κος Ταγκαλής διαμόρφωσε άλλη άποψη μετά την πολυετή εμπειρία του στην αποτυχία του μοντέλου που υποστήριξε. Να μας πείτε επιτέλους ευθέως εάν στηρίζεται ως προτεραιότητα τον τουρισμό ή ως προτεραιότητα τα γνωστά και αποτυχημένα χάλια μας. Για να καταλάβουμε τι λέμε, να απαντήσουν απο που θα βγάλει ο τόπος τα λεφτά για να έχουμε και να κάνουμε όλα αυτά που τάζουν όλοι οι υποψήφιοι. Για την καθαριότητα, τις υπηρεσίες, το ένα και το άλλο τα οποία όλα για να γίνουν είτε έτσι είτε αλλιώς, κάπου θα πρέπει να βρούμε λεφτά. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΑΣΤΈΡΙΑ, ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΣΑ ΛΕΤΕ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ; ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΟΔΕΥΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ; ΟΛΟΙ ΕΤΟΙΜΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΞΟΔΕΥΕΤΕ; ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΥΡΙΣΜΟ; , ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΦΥΓΉ ΕΡΗΜΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΆ ΜΑΣ; ΠΡΩΤΑ ΑΠ' ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ. ΑΣΧΟΛΟΎΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ UNESCO, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ. ΓΙΟΥΧΟΥ. ΌΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΣΑΣ; ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ, ΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΧΕΤΕ; ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΣΑΣ. ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΊΤΕ;

Ανώνυμος είπε...

Παρα πολύ εύστοχο σχόλιο. Ευγε!