Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Σοκολατάκια κάνναβης και διακοπές στην Ελλάδα τα φετινά δώρα στους σταρ των Όσκαρ..

Οι γνωστές «δωροσακούλες», που λαμβάνουν παραδοσιακά οι υποψήφιοι, μπορεί να φτάσουν σε κόστος μέχρι 100.000 δολάρια 


Κάθε χρόνο οι κορυφαίοι σταρ των Βραβείων Όσκαρ -υποψήφιοι και νικητές- λαμβάνουν διάφορα πολυτελή δώρα από τους χορηγούς, που φέτος θα περιλαμβάνουν από σοκολατάκια κάνναβης μέχρι διακοπές στην Ελλάδα.    


Οι γνωστές ως «δωροσακούλες» μπορεί να φτάσουν σε κόστος μέχρι 100.000 δολάρια και εκτός από τα υπόλοιπα πολυτελή προϊόντα, οι φετινές θα έχουν μέσα και σοκολατάκια κάνναβης. Συγκεκριμένα θα περιέχουν το συστατικό τετραϋδροκανναβινόλη (THC), το μέρος του φυτού κάνναβη που δημιουργεί το αίσθημα «ευφορίας».     

Τα γλυκίσματα είναι της εταιρίας Coda Signature, που φτιάχνει μεταξύ άλλων τρουφάκια και μπάρες σοκολάτες, τα οποία περιέχουν 10mg THC, ενώ κυκλοφορεί επίσης σειρά με bath bombs που «ρίχνει την ένταση και χαλαρώνει το μυαλό».  


Ανάμεσα στα πιο παράξενα δώρα συγκαταλέγονται τα πριβέ μαθήματα «ανακούφισης από φοβίες» αλλά και μια βεντούζα για την τουαλέτα, στο σχέδιο του emoji Mister Poop.    

Οι «δωροσακούλες» θα έχουν και μια ενυδατική κρέμα προσώπου της High Beauty που επίσης περιέχει εκχύλισμα κάνναβης, αλλά όχι THC. 



Τέλος, όπως κάθε χρόνο, οι υποψήφιοι θα λάβουν ως δώρα και πακέτα διακοπών σε πολυτελή ξενοδοχεία, όπως μια εβδομάδα στο Golden Door Spa της Καλιφόρνια (κόστους περίπου 10.000 δολαρίων) αλλά και στο ελληνικό Avaton Luxury Villas στη Χαλκιδική, όπου το κόστος για μια διανυκτέρευση ξεκινά 688 δολάρια.    

Να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο ξενοδοχείο στην Ελλάδα συμπεριλήφθηκε και πέρυσι στα δώρα των Όσκαρ.    

Οι «δωροσακούλες» αποστέλλονται και στους 25 υποψήφιους των βραβείων Όσκαρ, στις κατηγορίες υποκριτικής και σκηνοθεσίας, ενώ σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση τα δώρα δεν έχουν καμία σχέση με την Ακαδημία, η οποία το 2016 είχε καταθέσει μήνυση προς τις εταιρίες για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων.   

Με πληροφορίες από CNBC 

Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: