Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Σταθερά ψηλά ο Αστέρας Ιτέας




Την έδρα του εκμεταλλεύτηκε ακόμη μία φορά ο Αστέρας Ιτέας που επιβλήθηκε και του Πιερικού με 2-1.
Η ομάδα της Ιτέας απομακρύνθηκε και άλλο από την επικίνδυνη ζώνη δεν μπόρεσε όμως να ανέβει στην τρίτη θέση ελέω της νίκης των Μετεώρων επί του Ολυμπιακού Βόλου.
Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παλιού παίκτη και παράγοντα του Αστέρα που έφυγε πρόσφατα, Μπάμπη Παπαδήμα, ενώ στο ημίχρονο έγινε και η επίσημη ονοματοδοσία του γηπέδου σε “Δημοτικό Γήπεδο Αθανάσιος Νοικοκυράκης”.
Ο Αστέρας με εμφανή τα σημάδια της μακράς αγωνιστικής απραξίας δεν έπιασε την απόδοση των προηγουμένων παιχνιδιών του (πριν ένα περίπου μήνα) παρόλα αυτά συνέχισε το σερι των νικών του. Απέναντι σε ένα ιστορικό σωματείο που αγωνίζεται για την παραμονή του στην κατηγορία οι γηπεδούχοι έδειξαν χαρακτήρα και απέδειξαν ότι δίκαια βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία. Η εικόνα του πρώτου μέρους έδειχνε ότι οδεύουμε προς μία ακόμη λευκή ισοπαλία αλλά στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Πιερικός άνοιξε το σκορ δίνοντας άλλο ενδιαφέρον στη συνέχεια. Εκεί ήταν που οι γηπεδούχοι έδειξαν χαρακτήρα ασκώντας πίεση που απέδωσε μετά από λίγο με αποτέλεσμα να φτάσουν στην ανατροπή. Μάλιστα τα δύο τέρματα του Αστέρα σημειώθηκαν σε διάστημα τριών λεπτών, με το δεύτερο να το βάζει ο Αλεξίου που δείχνει να βρίσκει τον περσυνό καλό εαυτό του.



Η νίκη αυτή πέρα από το βαθμολογικό ενδιαφέρον δίνει και την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση στην ομάδα του Αστέρα ενόψει της δύσκολης συνέχειας αφού έχει να δώσει τρία παιχνίδια τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες με αρχή το εντός έδρας με τον Οικονόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: