Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΤΕΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ!




ΝΟΙ – Κολύμβηση, 28/1/19
Στις 19/1/19 η αγωνιστική και προαγωνιστική ομάδα του ΝΟΙ πήρε μέρος στην κολυμβητική ημερίδα της περιφέρειας, που διεξήχθη στη Χαλκίδα, συμμετέχοντας με 5 αθλητές και 4 αθλήτριες.
Στις αγωνιστικές κατηγορίες, οι αθλητές μας: Νικολάου Δημήτριος και Σαΐτης Κων/νος βελτίωσαν τις ατομικές τους επιδόσεις και τη θέση τους στην τελική κατάταξη.

Πιο αναλυτικά, ο Νικολάου Δημήτριος συμμετείχε στα 50 και 100μ. ελεύθερο κάνοντας αξιόλογες εμφανίσεις και στα 2 αγωνίσματα. Στα 50μ. ελεύθερο διατηρήθηκε σε υψηλές επιδόσεις και προετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, όπου έχει κατακτήσει το όριο συμμετοχής. Επόμενος στόχος του, η επίτευξη του ορίου και στα 100μ. ελεύθερο, κάτι που φαίνεται καθαρά πως είναι θέμα χρόνου.
Ο Σαΐτης Κων/νος συμμετείχε στα 50μ. ελεύθερο και στα 50μ. ύπτιο κάνοντας ανταγωνιστικές εμφανίσεις και δείχνοντας ότι εάν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και με τον ίδιο ζήλο, το μέλλον του στην κολύμβηση θα είναι λαμπρό.
Στις προαγωνιστικές κατηγορίες, οι αθλητές: Βελήκαρης Φωκίων, Κουτρολίκος Σωτήρης, Χολέβας Νικόλαος και οι αθλήτριες Βλάχου Παρασκευή, Πανοπούλου Γραμματική, Πασαρούγα Χριστίνα και Rizzo Στεφάνια έκαναν εκπληκτικές εμφανίσεις και βελτίωσαν αισθητά τις ατομικές τους επιδόσεις.
Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στον αθλητή μας, Χολέβα Νικόλαο, ο οποίος στα 50 και 100μ. ελεύθερο κατέκτησε 2 πρώτες θέσεις με επιδόσεις που τον κατατάσσουν στους κορυφαίους αθλητές της ηλικίας του στην περιφέρεια.
Πολλά μπράβο σε όλους τους αθλητές μας για τις επιτυχίες τους. Ευχόμαστε η συνέχεια να είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή!
Πολλά συγχαρητήρια στους προπονητές του Ν.Ο.Ι., κο Λαλλά Κων/νο και κο Παπαλάιο Ηλία για τη συστηματική και επιτυχημένη δουλειά τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: