Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Ψήφισμα των κατοίκων Μαυρολιθαρίου Φωκίδας ενάντια στο καταστροφικό χωροταξικό της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας




Επικοινωνούμε μαζί σας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο και την Τοπική Κοινότητα Μαυρολιθαριτών Φωκίδας. 

Όλοι γνωρίζετε τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουμε όταν ψηφιστεί το νέο χωροταξικό στις 12/02/2019 όπου το 45% της Φωκίδας έχει χαρακτηριστεί ως περιοχή αποκλειστικής μεταλλευτικής δραστηριότητας.


Οι φίλοι μας και συντοπίτες από το χωριό Καλοσκοπή έχουν ήδη καταθέσει ψήφισμα κατά του νέου χωροταξικού και ένα ένα τα χωριά και οι Σύλλογοι ακολουθούν το δρόμο τους υπογράφοντας και στέλνοντας το ίδιο ακριβώς ψήφισμα στο Δήμο Δελφών προκειμένου να κινητοποιηθούν όλοι με σκοπό την αναθεώρηση του νόμου.

Σας παρακαλούμε το ίδιο να πράξετε και εσείς βάζοντας ημερομηνία και ονομασία συλλόγου ή χωριού. Κατεβάστε το ψήφισμα πατώντας στο link EΔΩ
 
Σας ευχαριστούμε
Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Μαυρολιθαριτών





https://petrosdiver.blogspot.com/2019/01/299.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΛΤΙΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟΊΘΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ, ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ Ή ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΊΑ, ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΧΩΜΑΤΕΡΗ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. Ή ΟΛΟΙ ΜΑΖΊ ΨΗΛΆ Ή ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ. ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟΛΙΘΑΡΙ ΤΟ ΚΑΙΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΚΑΙ Η ΕΡΑΤΕΙΝΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΑΤΕΙΝΗ ΤΗΝ ΚΑΙΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟΛΙΘΑΡΙ Η ΑΜΦΙΣΣΑ Η ΔΕΣΦΙΝΑ ΤΟ ΧΡΙΣΣΟ ΚΛΠ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΛΙΓΟ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΕΔΏ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΙΆΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΝ, ΛΙΓΟ ΒΟΘΡΟΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΙΆΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΕ, ΧΑΒΟΥΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΈΣ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ. ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟ, ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΟΛΩΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ.